0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ne ediyonuz nasilsiniz sizce ben haksız mıyım ankarada yaşayanlar bilir bugünkü havayı baya soğuk ve yağmurlu ruzgarliydi kaynim gitti halıları suya koydu yıkayın dedi ve ben hiç ellemedim bile kaynanam ztn hasta hiç dokunmadi 3 gorumcem halıları yikadilar halılar hepsi inceydi ben yıkamadan diye gorumcelerimden biri surat asti durmadan diyor niye yikamiyorsun sen nasıl gelinsin falan bende dedim benim dündendir dikislerim ağrıyor şimdi soğuk suya girersem daha kötü olurum 8 ay önce sezaryan oldum bu aralar hava soğuk diye dikiş yerlerim baya ağrıyor hatta dün sanki dikisim patlamış baya açıyordu kaynanamada dedim niye bu soğuk havada halıları ıslatıyor kaynanam bilmiyorum dedi şimdi ben yardım etmeyerek kötü mü oldum yemek yaptım mutfaktaki bulaşıkları bile hepsini yıkadım halen gorumcem suratı asık umurumda değil ama ne bileyim sizce ben haksız mıyım hanımlar 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 445 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,578 göst.
19 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine.efe (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 546 göst.

Kategoriler

1,494,451 soru

24,415,062 cevap

351,195 kullanıcı

...