Hiç öyle bir şey yaşamadım benim için büyük hayal kırıklığı olur ve bütün guvenim sarsılır
Benim eşim evlenmeden önce evliya gibi tanittı oyle davranıyordu evlrndikten sonra yalanların sonu gelmedi hangi bseyi anlatsamki 😔
Kız niye dört yıl önceki postumu hortlattın zaten evliliğim boka sarmış durumda
Ayy vllahi yeni post sandim cnm benim .kafam yerinde dgl bendr cok sıkıntıdayım aklim başimda dgl 😔
Anlatmak istersen dinlerim
Tabi isterim cnm.eşimle sorunlarım var benim..ben görücü usulü evlendim ama eşimi aşiri seviyordum yani cok farkli sevdim..3 çocugum var 34 yaşindayım eşim bundan 4 5 yıl önce beni aldatığını ögrendim bu durum devam etti 4 yıl boyunca beni itti kaktı istemedigini soyledi hiç bir sorunumuz yoktu onun degişimi beni şoka soktu inanamıyordum bu süre içinde yapmadıgını bırakmadı bana evi terketi 1 yıl boyunca gelmedi ben hsla inanamıyordum çünkü oda beni seviyordu bundan emindim..ailem sahip cıkmadı 3 cocukla ve ozamanlar en buyuğu 6 yaşindaydı biri 3 aylık bitanesi 19 aylıktı..ailem boşznırsanız öldürcez dediler beni çocuklarıda istemediler zaten öyle boyle derken biraz iyi biraz kötü bugüne geldik...eşim benim içşmde hala o acılar varken bile narsist biri kendisi sürekli psikolojik baskı fiziksrl şiddet küfğr hakaret aynı evde benle konuşmuyor şimdide. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyırum içimde anlamsız bir korku var..acı dolu içim uykudan korkuyla uyanıyorum oturup aglıyorum okadar cok şeyi yazmadımki buraya hangi birini yazcam bilmiyorum....içim ateş gibi yaniyor tek istedigim ilahi adalet 😓😓😓
1,515,260 soru
24,708,865 cevap
369,294 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın