0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32,123 puan) tarafından
Eşinizin çok kolay ve rahat yalan söylediğini görseniz ona güvenmeye devam eder misiniz ? Mesela aldatmak değil yani başka biri ile ilgili bir mevzu değil herhangi bir konuda ailesinin bilmediğini düşündüğünüz bir şeyi ailesine dediğini duysanız sorduğunuzda da yok söylemedim dese ve bunu çok rahat yapsa mesela ? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,418 puan) tarafından

Hiç öyle bir şey yaşamadım benim için büyük hayal kırıklığı olur ve bütün guvenim sarsılır 

(32,123 puan) tarafından
Gerçekten öyle duydum konuşulduğunu ve konuşmadan çok net anlaşılıyor zaten bildikleri bir mevzudan bahsediyor gibi bir ortam var
-Reklam-
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Buna benzer bi iki şey yaşadım. Karşımdaki kişinin karakterinin zayıf olduğuna kanaat getirerek soğudum. 
(913 puan) tarafından

Benim eşim evlenmeden önce evliya gibi tanittı oyle davranıyordu evlrndikten sonra yalanların sonu gelmedi hangi bseyi anlatsamki 😔

(32,123 puan) tarafından

Kız niye dört yıl önceki postumu hortlattın zaten evliliğim boka sarmış durumda 

(913 puan) tarafından

Ayy vllahi yeni post  sandim cnm benim .kafam yerinde dgl bendr cok sıkıntıdayım aklim başimda dgl 😔

(32,123 puan) tarafından

Anlatmak istersen dinlerim 

(913 puan) tarafından

Tabi isterim cnm.eşimle sorunlarım var benim..ben görücü usulü evlendim ama eşimi aşiri seviyordum yani cok farkli sevdim..3 çocugum var 34 yaşindayım eşim bundan 4 5 yıl önce beni aldatığını ögrendim bu durum devam etti  4 yıl boyunca beni itti kaktı istemedigini soyledi hiç bir sorunumuz yoktu onun degişimi beni şoka soktu inanamıyordum bu süre içinde yapmadıgını bırakmadı bana evi terketi 1 yıl boyunca gelmedi  ben hsla inanamıyordum çünkü oda beni seviyordu bundan emindim..ailem sahip cıkmadı 3 cocukla ve ozamanlar en buyuğu 6 yaşindaydı biri 3 aylık bitanesi 19 aylıktı..ailem boşznırsanız öldürcez dediler beni çocuklarıda istemediler zaten öyle boyle derken biraz iyi biraz kötü bugüne geldik...eşim benim içşmde hala o acılar varken bile narsist biri kendisi sürekli psikolojik baskı fiziksrl şiddet küfğr hakaret aynı evde benle konuşmuyor şimdide. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyırum içimde anlamsız bir korku var..acı dolu içim uykudan korkuyla uyanıyorum oturup aglıyorum okadar cok şeyi yazmadımki buraya hangi birini yazcam bilmiyorum....içim ateş gibi yaniyor tek istedigim ilahi adalet 😓😓😓

0 oy
(1,079 puan) tarafından
Güven bir bütün ayna gibidir.kirilinca hep ***** gösterir.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 835 göst.
0 oy
11 cevap 871 göst.
0 oy
21 cevap 980 göst.

Kategoriler

1,515,260 soru

24,708,865 cevap

369,294 kullanıcı

...