0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde (658 puan) tarafından
Arkadaşlar bana bir akıl verin çok gorusmedigim bir arkadaş bana mesaj atmıstı müsait olduğunda bana döner misin diye muhtemelen bebeği görmeye gelecekti ama bende bir türlü müsait olup dönemedim çünkü bebegim çok hastalandı hastanelere falan gittik psikolojik olarak zor şeyler yaşadım bir ara benim telefon da kırıldı servise gitti geldi falan derken o arkadaşın attığı mesaj üzerinden 40 gün falan geçti bende yeni yeni kendimi toparladm yarın o kadına dönüş yapsam çok mu ayıp olur ya da hiç dönmesem mi ?? Birgün bi yerde karsılasırsam ne diyecegimi de bilemiyorum çok mahcup oldum keşke böyle olmasaydı 

18 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Karşılaşınca mahcup olmak yerine şimdi dön canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım geri dön durumu anlat anlayisla karsilar
0 oy
(523 puan) tarafından
Burda sebebini nasil anlattiysan ayni sekilde o kadina da anlatmalisin anlayisli biriyse zaten sıkınti olacagini dusunmuyorum
0 oy
(88 puan) tarafından
Ay bence cevap vermemezlik yapma sorunlu bir donemden geciyodum anca yazabildim kusura bakma falan de anlar zaten ya cevap vermezsen dahda da ayip olur 
0 oy
tarafından
Bnce ara cnm anlat anlar aramazsan ayıp olur asıl
0 oy
tarafından
Dönüş yapabilirsin durumu burda anlattigin şekilde anlatırsan anlayacaktır .çocuklu kadının hali ortada .musaitsen ara davet et alınacak bir şey yok.istmeyen kırk gün sonrada aramaz altı ay sonrada ben olsam öyle düşünürdüm alinmazdim
0 oy
(571 puan) tarafından
Dönüş yap olanlari anlat   anlayacaktır 
0 oy
tarafından
Canım geri dönüş gibi değil de hal hatır sormaya başlayıp sonrasında ya sen bana döner misin demiştin ama böyle böyle oldu gibi yazarsan sıkıntı olmaz bence çünkü unutmuş bile olabilir sana döner misin dediğini :) 
0 oy
(3,187 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım Uygunsuz bir yerde karşılaşipta mahçup olana kadar..ara bence halini anlat davet et gelmek isterse gelir..gelmezse mevzu senden çıkar ;)

0 oy
(10,495 puan) tarafından
Unutmuşsun gibi yap bence bi ara konuştuğunda olanları anlatırsın oda öyle gelir zaten
0 oy
tarafından
Valla bence mesajini görmemiş gibi davran ara nasilsin falan de .. sana mesaj attim dese aa gormedim de cocuklar falan oynamistir de 
0 oy
(772 puan) tarafından
Bence yarın dön arkadaşına en azından kafandan sağdını düşünmez kusura bakma anca dönüom sana başımdan böle böle şeyler geçti fln dersin 
0 oy
tarafından
Canım görüşmek istiyorsan dön kadına halinden anlar çokta. Ezilme karşısında görüşmek istemiyor isen de boşver mesafe girmiş zaten araya
0 oy
tarafından

Yok ayıp olmaz dönüş yap ve durumu anlat , şöyle uygun zaman buguNmus sana dönüs yapmışım eminim oda seni anlayacak 

0 oy
(12,776 puan) tarafından
Mahçup olcak Bi şey yok bide anlattığın gibi ina da de hastalandı vs diye geç olmaz çağır çağırmam ak daha çok ayıp olur 
0 oy
tarafından
Ayıp olmaz canım anlatsan anlayışla karşılayacaktir
0 oy
tarafından
Ayıp olmadı bebekli kadınsın, aynen aç anlat ve sonra davet et bir müsait olduğunda 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,216 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,474 göst.
23 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,401 soru

12,114,920 cevap

36,454 kullanıcı