0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 yasında kızım  benim hep sacımı cekıyor. Kucagımdayken otururken yemek yerken uzanırken hatta uzaktaysa dahi yaklaşıp sacımı cekıyor cekıp bırakmıyor oyun oynuyor sonra çekiyor ve bırakmıyor hatta Bi hışımla 2 eliyle cekıyor falan  bu hareketi bebeklik çağından beri yapıyor yazma alıyorum kafama onu da cekıyor atıyor yine sacımı cekıyor cok ama cok bunaldım. Sureklı sacımı cekıyor hep sabrediyorum yemin ederim. Ama vazgececek gibi degil. Eşim diyor herkesin cocugu cekıyordur falan Allah askına denk gelen var mı bide nasıl vazgecırebılırım napmalıyım. Lutfen . ;(

7 Cevaplar

0 oy
(6,716 puan) tarafından

Sende onunkini çek saç baş girişin sonra :D 

Şaka bı yana Cidde. Sende ucundan çek bak annecim sende böyle saçımı çekince çok acıyor falan de 
(470 puan) tarafından
Hahahajah yaaa
(368 puan) tarafından
Bı defa yaptım ama anlamıyor. Sizce neden sacımı cekıyor. Bu Bı sorun mu
(6,716 puan) tarafından
Yok canım ne sorunu unutur zamanla saçını çekince biraz tepki versen ters tepermi acaba
(93 puan) tarafından
Ay buna çok güldüm :)))
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından
Çok çekici bir kızınız var maşallah. 

Sizin verdiğiniz tepkiler hoşuna gitmiş olabilir. Siz kızınca gülüyorsa çok ciddi şekilde her defasında uyarın. 
0 oy
tarafından
Benim oğlumdada tırnaklarını oturtup sıkma hareketi var bende bulamadim cozum canimı cok yakiyor o da 1 yasinda bir ara isırma vardi bende onu isirdim bi kac kez acitmadan vazgecti ondan ama bundan vazgecmiyor ya heryerim tırnak izi
(470 puan) tarafından
Kola tırnak batırma gibi mi benim kızımda başladı ben de böyle yapma deyip elini çekiyorum parmağımı tutturuyorum
(581 puan) tarafından
Ayy kız sen nasıl oldu da kıydın ısırdn ben asla canı yanar diye yapmam. Benim kızımda sürekli mememi cimiyor kızıyorum aynı asla kıyamıyorum nede olsa dönemsel bı durum geçer diye düşünüyorum buyunce farklı şeylere yönelir bence
0 oy
tarafından
Hoşuna gitmiş öyle yapmak
0 oy
(524 puan) tarafından
Aynı dert benim başımda var çözüm bulamadım saçlarım elinde kalıyor :(
(368 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi sureklı cekıyor benimki ne zormuş ya acaba neden.
(524 puan) tarafından
Çözümü bulursan banada şöyle tek benim bebeğim böyle saniyordum tuttuğu anda bırakmıyor kucakta uykuya dalarken inan saclarim elinde kalıyor
0 oy
tarafından
Benimki de çekiyor hatta ağzına alıyor yutuyormus sabahları yanima aliyorum uykukuyken fark edemiyorum galiba saçlarımı yutmus hep bezinden çıkıyor kel kaldım sayesinde sağ olasıca 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ablamın kizida kendini kini yoluyo

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 199 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,700 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,309 soru

23,678,122 cevap

310,073 kullanıcı

...