Selam kızlar yaklasık 4 senelik evliiyim ve 2 kez gebelık kaybı yasadım 2 kez kürtaj oldum daha sonra bazı testler yapıldı kromozal flan onlar normal ama polıkıstık oldugumu söyledi doktorum dıaformin şeker ilacı verdı ve bana şeker hapı verıyorum falanda demedi ben alınca öğrendım hamılelıktede 3 ay kullanman gerekıyor gebe kalman ıcın bı problem yok dedi ama herkes böyle şeye şaşırıyor çünkü hap 1000 mg , herneyse ondan sonra zaten gebede kalamadım 2.kürtajın üzerinden 1 sene geçti neredeyse ama eşim beni hiç başka doktora götürmedi peşine düşmedi şuan 45 gündür adet olamıyorum tsh hormonum sürekli her ay yükseliyo düşüyo eşimde çıktıgı gibi düşer diyo böyle bişey olabılırmı ya ben sürekli test yapıyorum negatif psikolojımde bozuldu artık onun ilgisizliğine nasılsın hala regl olmadın mı ben de üzülüyorum arrtık iyi bi doktora görünelim demek yok bugün testleri eline verdıım artık tebrık ederım yine olmadı diye sinirlerimde bozuldu yanı barut gibiyim saçmalamısmıyım sizce regl olucam herhalde her ay böyle aşırı gergin oluyorum fevri siz olsanız nasıl tepkınız olurdu <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_221003_230531_255.sdocx -->
1,486,837 soru
24,307,252 cevap
344,522 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın