Kızlar biz tuvalet eğitimine başladık hatta buraya post attim biz başarıyoruz galiba diye. Çocuğum daha iki yaşında masallah konuşkan bi çocuk. Her gittiğimizde daha çiş ogrenmedin mi daha atmadınız mi bezi bi ton laf. Neyse ben başladım sırf böyle söylüyorlar diye. Tam hallediyorum oraya gidince aman hadi halıya yaparsa bezini tak, misafiri gelir aman yanlarında yaparsa bezini tak. Tam çocuğa öğrettim taktikca kafasi karıştı. Halısı büyükmüş yikanmazmis. Dedim ben silerim de yikarim da. Baktım burun bukuuor mecbur taktım yine. Geçen duydum ki halisini yıkamaya vermiş. Yani siz ne düşünürsünüz ya hani yikanmazdi o hali. Artık son bayagidir gitmiyom eşim cocugu götüreyim diyo izin vermiyom götürürsen bezsiz gotur diyom. Akşam düğüne gittik. Ben dedim cocugu bi tuvalete götürüp getireyim. Yine dedi bezini tak böyle yerlerde niye takmiyon? Dedim artık yok o iş bitti. Ben sırf bu kafa karışmasi yüzünden çok yıprandım. Zaten zor bi süreç bir ara kendimi yetersiz bile hissettim ben mi beceremiyorum diye. Hani öğrensin ama ucu bana dokunmasın böyle bi dünya var mi ya