0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Göbek deliğim siyahlaştı banyoda liflenmeme rağmen ama göbek deligimi sürtemiyorum ya da zorlayamıyorum çünkü aşırı derecede ağrıyor her göbeğime baktığımda canım sıkılıyor yani o şekil görmek istemiyorum Sizler Nasıl temizliyorsunuz göbek deliğinizi hamileyken Ya da nasıl temizlediniz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
???????????????
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temizlemedim. O siyahlık doğumdan sonra gitti. 
tarafından
Gidiyormuu  oylee  bilmiyordumm tamam sGol cnmm
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Bende hiç öyle olmadı Cnm kir mi lekemi
tarafından
Bende blmyrm ki kirmi lekemi kaziyasimm gelioo her banyodaa surtuyorum ama canm cok fena yaniyor
(6,853 puan) tarafından
Duştan sonra zeytinyağı az sür oraya yumusadim eğer kir ise. Kulak çöpü ile bastırmadan etrafını alsan Cnm
tarafından
Oyle denemedim canim bir dee oylee deneyimm tamam cok tesekkur ederim ♥︎
(6,853 puan) tarafından
Yani zeytinyağı yumuşatır gibime geliyor. Nasıl bebeklerin başında konak olur kurur onu şurup bekletiriz aynı şey gibime geldi. Nemli tut orayı krem vs de sür göremediğim için biside diyemiyorum tam
tarafından
Haklisin canimm  bebe yagi da surebilirim yumusak kalmasi için ama meselaa duşta ilik suyla yumustmaya clsyrmm  lifliyorum dHa olmadi o leke gbi seyi tirnakliyorum ciksin diyee yne cikmiyor .  Cikmamasi ile beraber canimi da feci halde yakiyor yara gbi dgsk bsy
0 oy
(11,737 puan) tarafından
Kız göbek deliğin fırtladı mı seninde 
tarafından
Yok ya normalde gobek deligim cukurdu benim
Karnik buyudukcee o cukurluk kapandii dumduz oldu gobek deligim ve siyahlik cikti
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Canim benim temizleniyor ilk hamilelik galiba benimde öyle olmuştu doğumdan snra geciyor
tarafından
Ilk hamileligim evett canimm geciyorsa iyi bari

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 220 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 141 göst.
23 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,792 soru

12,455,621 cevap

46,471 kullanıcı

Kategoriler

...