0 oy
1,059 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bosanirsaniz gidecek aileniz var mi anne babanız sahip çıkar mı sohbet olsun diye soruyorum benim yok var ama yoklar yani öyle diyim 

60 Cevaplar

0 oy
(12,954 puan) tarafından
Babam vefat etti 10 yil oldu ama annemde babamda arkamda olurlardi her zaman. Annem asla birakmaz zaten
-Reklam-
0 oy
(7,399 puan) tarafından
Çok şükür Rabb'im eksikliklerini göstermesin inşallah ama Allah o duruma düşürmesin tabi kimseyi Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(435 puan) tarafından
Boşancam zaman ailem arkamdaydi hep geldim bosandim evet kizima guzel bakıyorlar ama biz anlasamiyoruz maalesef eski esim surekli kavga ediyor kimse arkamda olmuyor 
0 oy
(7,803 puan) tarafından
Geçen gün öğrendim yokmuş 
(7,803 puan) tarafından
Umrumda değil vala benim kendileri bilir ayakta dururm tek başıma evelallha
tarafından
En güzeli
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Annem yanımda olur da babamı bilemiyorum 
0 oy
tarafından
Çok şükür annemde babamda arkamda. Onlar istemeseydi ablam gene yalnız bırakmazdı. 
0 oy
(936 puan) tarafından
Bı kere tartismistik eşimle ben baya üzülmüştüm babam benim üzüldüğümu görünce arkanda kimsem yok sanma sen gelecem de yeter ki ben daha ölmedim demişti işte o zaman bile o kadar iyi gelmişti ki bu söz bana insanın her zaman arkasında olacağını bildiği bir ailesinin olması kadar güzel bişey yok bu hayatta
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Annem babam abim çok şükür hepsi el üstünde tutar öyle bişey olursa ki zamanında o aşamaya geldim 4 ay kadar da kaldim odalarını bile verdi kardeşim ile abim 
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Herzaman arkamdalar Allah yaşatmasında 
tarafından
Amin canım Amin Allah herkesin yuvasına mutluluk huzur bereket sağlık  versin
0 oy
(15,889 puan) tarafından
Güya kapimiz açik diyorlar her firsatta ama gerçekten boşanacak olsam o kapi açik kalir mi bilmem. Evime yakin evleri var anahtari bile yok bende. 
0 oy
(350 puan) tarafından
Çok şükür arkdamda dag gibi ailem var 
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Abim daha nişan bile olmadan oomuyosa zorlamanın anlamıyo boşanırsan burası senin evin demişti tabi Allah yaşatmasın bu durumu babam rahmetli oldu annem hayatta şükür 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Allah o duruma getirmesin ama öyle bise olsa sahip çıkarlar 
0 oy
tarafından
Binlerce şükürler olsun ki sahip çıktı babam kızımı bizden daha çok seviyor hatta Rabbim ayağına taş gözüne yaş degdirmesin ailemin ❤️
0 oy
tarafından
Çok şükür ailem hep arkamda . Evlenmeden önce babam eşimle bi konuşma yaptı orda şöyle bir cümle kullanmış,  kızımın mutsuz olduğunu hissetiğim an gelir alırım.  
0 oy
(198 puan) tarafından
Büyürken yoktu annem babam boşanıncada yok. Aneane evine gitsem kabul ederler ama bekarken sığamadığım eve iki çocukla hiç sığamam. Boşansam ev kira hiç düzenimi bozmam kocamı yollar bir işe girer aslanlar gibi kızlarımı büyütürüm
(198 puan) tarafından
Allah göstermesin tabi
(198 puan) tarafından
Ben eşimi 13 yaşından beri tanıyorum onunla evlenmemin en büyük nedeni merhameti ve temiz kalpliliği. Ayrılma birtek aldatmadan olur oda insan bu şeytana uyar nefsine yenik düşer aldatır dünya hali ama bana kötülüğü dokunmaz çok şükür
(198 puan) tarafından
Amin inşallah hepimizin evi huzurlu olsun.
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Gidecek yerim Rabbime sığınmak .... Bosanirsam eşimi gönderirim evden ben gitmem :) kira ucuz o pahalı ev bulsun ben ucuz otururm 
(7,106 puan) tarafından
Gider bir kere o raddeye geldim tabi psikolojik sorunlar çocuk deprosyon lohusalık kendim kötüydüm  ben seni hak etmiyorum senin daha güzel daha iyi bir kadın hak ediyor bosanalim dedim tamam ben giderim ama önce konuşalım dedi  gider yani bosanirsak çok şükür yobaz değil sonra konuştuk  bana ne kadar değerli olduğumu gösterdi kendimi küçük görmeyi o gün bıraktım
(7,106 puan) tarafından
Kız oda öyle ben çok özgüvenli bir insan olmadım zaten içine kapanık çekingen sorun dert konusmaktan çok hep gülerim güldürürum adam o kadar iyi ki ben bir an çocuk olunca kendimi kaybettim çok zor bir bebek ve çocukluğu oldu bayağı zordu rektum lohusa deprosyonuymus tam 3 yıl sürdü kızımı ve kendimi öldürmek istiyordum tek durduran şey ya ben kurtulursam ya beni kurtarirlarsa çok çok ağırdı eşimde iyi davrandikca beni hakketmesigini düşünüyordum geçti gitti çok şükür
(7,106 puan) tarafından
Amin balım bana bir insanın sözü çok iyi geldi iltifat etti bana ve aşırı mutlu oldum sanki hayatımın dönüm noktasını başlattım o yüzden buradaki insanlara iltifat ediyorum şaka yapıyorum belki bir insanın dönüm noktasını baslatirim
(7,106 puan) tarafından
Evet ben gebelik bölümünden bir yıl 1 ay sonra farkettim orda uyeydim sonradan üye oldum Şubat'ta üye olmuştum sildirdim gelemedim bir ay sonra tekrar geldim tüm kadınlar gülmeyi hakediyir
0 oy
tarafından
Canım anam mezarda, babamda karısıyla keyfi sefa da. Gidecek hazır bi yerim yok, öyle bi yer aramak zorunda kalırsam paraya sığınırım. En sağlam aile o olur benim için. Yolar saçımı yerim kimseye tenezzül etmem. 
tarafından
Allah kimseyi o duruma düşürmesin canım
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Çok şükür var ailem her zaman arkamdadır hatta evli abilerim yengelerim bile alır evine ama öyle bir durum olsa kimseye de ihtiyacım yok. Çok şükür çalışıyorum memurum çalıştığım kurumun hemen yan binamda kreşi var 2 yıl doğum iznim var bebek 2 yaşına gelince kreşe alabiliyorsun o yüzden Allah korusun öyle bir durum olsa  kimseye ihtiyacım yok zaten ev araba ve takılarımız var öyle bir şey olsa payımı da alır güzel bir evde alır döşerim kendime :) 
tarafından
Ne güzel canim çok sevindim senin adına
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Annem de babam da sahip çıkar boşandılar ama kocama karşı arkamda olduklarını hep belli ederler. Şükür mesleğim de var. Hatta abim ve kardeşim de eşim bana bir şey yapsa gelip ümüğünü sıkarlar. 

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 841 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (528 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 201 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 327 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu

412,210 soru

12,409,071 cevap

44,759 kullanıcı

Kategoriler

...