0 oy
1,304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Hazır çorba zararli ama napim onları içiyor 14 aylık benim yaptıklarımı içmiyor açıkçası benimkiler güzel olmuyor tadı yemek yapmayı beceremiyorum kolay tarif var mı internette bakıyorum yapıyorum olmuyor ev kadınları heleki annelik çok zormuş 

44 Cevaplar

0 oy
(13,924 puan) tarafından
Şehriye çorbasını paket yağı ile yapıyorum ben biraz domates biraz salça duruma göre biber de koyuyorum bebegin büyümüş yiyebilir diye düşünüyorum ama istemezsen biber koyma

Tavuk hasla biraz da ayrı bi yerde pirinç hasla sonra tereyağı ile salçayı kavur pirinç çorbası yap içine tavuk suyu koy biraz da tavuk didikle 
-Reklam-
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Devam et sen aferin hepsi koruyucu içeriyor tuz deposu direkt böbreklere zarar yazık.
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Patates havuç kabak mercimek su koysan blenderdan geçirsen sana 2 ogunluk çorba olur 

Bebek zaten tuz fln aramaz hazır urunler kanser yapar sebzeyi bile mevsiminde kullanmak gerekirken içinde ne olduğunu bilmediğin birşeyi çocuğa niye veriyorsun 
0 oy
(262 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama bence sen kolaya kaçıyorsun gibime geliyor öyle şey olur mu o çocuk nasıl vitamin alacak brokoli yapacaksın karnabahar taze fasulye etli tavuklu değişik şekilde çeşitlendirerek yapacaksın ki vitamin alıp gelirsin yoksa gelişimi de iyi olmaz bebeğim yapacaksın canım zamanla oturacak benimki de beğenmiyordu ama tatlandıracaksın artık damak zevkleri oturuyor tuzunu koy tatlısını içine koy yani belli bir ölçüde alışacaktır

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 855 göst.
18 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 696 göst.
0 oy
7 cevap 440 göst.

412,531 soru

12,420,190 cevap

45,185 kullanıcı

Kategoriler