0 oy
508 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar 2 haftadır belki daha fazla esimin ailesinin yanındayız neyse benim 5 yasında kızım var anneanne yada babaanneye gidince asla bizi dinlenmiyo yemek yemio yapma dedim şeyleri yapio kaynana k.peder dio bu sizi döver siz dovmezseniz tatlı dille anlatmaya çalışıyorum yapma diyorum dinlemezse hemen vurcakmisim ben de dedim ben vurmam sonra korku olcak benden uzaklascak cocuk psikolojik açıdan bile olumsuz etkilenecek dedim kaynana dio ozmn vurma her dediğini yap bak ileride ne yasiycan dio kendi oğlunu dövmüş babası şimdi dinliyo mu hayır tam tersine onları istemio buralar 1.5 yaşındaki kardesini kiskanmaya başladı galiba sürekli vuruyo cocuk aklı erse zaten yapmaz dinler cocugu böyle yaptırarak benden uzaklastircaklar bi gitsek hayırlısıyla evimize 

5 Cevaplar

0 oy
(2,686 puan) tarafından
Heeh bende tam ayni şeyi diyecektim.kendileri oyle mi buyutmus diye kendi ne hayir gormus ki akil veriyo ahh ahh gercekten bu buyuklere bazen akil sir ermiyor yaa sabir deee gec canim dinleme duyma zaten herseyi derler hiç susarlarmi kiii  oyle olmasa bile baska bi kulp takarlardi illa konusurlardi 
(988 puan) tarafından
Aynen vlla laf olsun die konuşuyorlar
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından
İlerde o seni döver ne ya cahillikten ölüyorlar ama sorsan hepsi zeka küpü. Eskiler bizim ruhumuzu mahvetti hepimiz yaşadığımızı yaşamasınlar diye ne taklalar ne arastirmalar yapıyoruz haberleri yok. 
(988 puan) tarafından
Sorma hepsi prof olmus saniyolar 5'6  cocuk büyüterek
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Yorumsuz.           
(988 puan) tarafından
..............
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Vurmakla olmaz ki, onlar da her dediklerini yapmayacak çocuğun. Belli kurallarınız olacak o şekilde onu uyaracaksın
(988 puan) tarafından
Normalde evde zaten beni dinlio cocuk bu illa ki simarcak biz hep sanki annemizi dinledjk
0 oy
tarafından
Benim bir arkadaşım var kızı 12 aylıktı vuruyordu benim ki de 14 aylık ama benim kızımda aynı seninki gbi asla beni dinlemez ve aşırı yaramaz annem şöyle annem böyle diyorum arkadaşım bana senin kaynan gbi dedi biraz korksun senden otariter ol vs ve benim cevabım su oldu 2 GUN SONRA KİZİNİN BASİNA BİSEY GELİR VE ANNEM DOVER KİZAR DİYE SANA ANLATMASSA SEN OZAMAN DİZİNİ DOVERSİN.... bidaha da görüşmedik çokta lazım degil
(988 puan) tarafından
Bencede dogru olanı yapmışsın dovmeyle cocuk mu terbiye edilir

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,954 göst.
+1 oy
8 cevap 515 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy