Kızım 2.5 yaşında calismiyorum hep birlikteyiz gün içinde kendi islerimi yapabiliyorum evdeyken sorun yok.ama mesela tuvalete gitmesi gerek isim oluyo baba götürsün annecim diyorum bagiriyo anne götürsün diye.eli batiyo dün lavaboya girdim dedim baba silsin tuvalete gitmem gerek kapıya vuruyo anne silsin diye.yolda bı yere gidiyoruz kucak istiyo yorulunca bnde yoruluyorum biraz baba alsın diyorum yda annemleysek anane alsın diyorum sen al diyo bagiriyo o kdar bunaldım ki bu durumun geçici olduğunu düşünmek istiyorum ne zaman biter bu durum sizdede böylemi.kizlar babaya düşkün olur derler birşeyi başkasına yaptırmak istemiyorsa hemen vuruyo sen çık diyo anne yapcak..konusuyo maşallah onda sıkıntı yok.genelde uysal bı kız sakın yani öyle vur eli yok çok şükür ama bazen heyheyleri tutuyo...varmı öneriniz güzelce konuşuyorum anlamiyo henüz küçük.herseyi ben yapmak zorunda degilim başkalarında sana yardım edebilir diye ama dinlerken bile hayır sen diyo napcaz böyle bilmem.dun dışarda babayla karşılaştık adam geldi yanımıza kızım nabiyon diyo öpsün istiyo bagiriyo çok yabani oldu kimseyi istemiyo yanına bnden başka napcan bilmem eşimde uzuluyo böyle olunca bn bu çocuğun babası değilmiyim diye niye bana böyle yapiyo diyo herkese böyle diyorum bnde