0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızlar 22 aylik bir bal kızım var ve bana çok bağımlı sürekli beni yanında istiyor Mesela mutfakta işim oluyor salonda kızımin önüne oyuncaklarını döküyorum biraz oyalansin işimi bitirene kadar diye ama 5 dk sonra annee diye agliyarak yanıma geliyor bende korkuyorum mutfakta benimleyken Allah korusun sıcak su felan dökülür üstüne bir kaza olur diye. 

Bu durumu nasıl aşabiliriz varmı önerileriniz beni görmeyince babasinda bile durmuyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim 3 tane ev supururken halıya oturuyorlar sen düşün sjsjsjjs
tarafından
O ayrı canım shsjsjsj o en basiti
(785 puan) tarafından
Abooo ne olacak bu şapşikler böyle yaaa:)))))
tarafından
Onlari yaradana gurban sjsjsjsjj :)) tek sağlıklı olsunlarda bu gunler gelir gecer
tarafından
Aynen rabbim acılarını gistermeisn
(785 puan) tarafından
Aminn canım
-Reklam-
0 oy
(8,086 puan) tarafından

Benim de 6 aylık kızım öyle. Herkeste bağırıyor bir tek bende mutlu :D

(785 puan) tarafından
Allah var benim hoşuma gidiyor ama sadece işim olduğu zaman zorlanıyorum hep neyse yeterki canları sağolsun kuzuların:)
(8,086 puan) tarafından
Aynen ya işim varken ben de öyle çok zorlanıyorum ama diğer zamanlar çok hoşuma gidiyor
0 oy
(82 puan) tarafından
İnan yanından ayrılamıyorum direk peşimde.. Kimse de de durmuyor tüm gün beraberiz.. 1 dakika yanlız kalmıyor.. Oyuncaklarını koyuyorum önüne tam oynuyor yavaşca odadan kacıyorum daha mutfağa gidemeden bi bakıyorum arkamda :) oda da oyun oynarken bile elimden tutup yanına oturtup öyle oynuyor.. Ve gözü sürekli üstümde gidecek miyim diye.. Aslında çok hoşuma gidiyor :)
(785 puan) tarafından
Hah işte tam olarak bizi özetlemişsin  bende oyuna daldı diye sen gibi mutfağa gidiyorum sonra arkamı bı dönüyorum yanıma gelmiş bile birdenbire görünce korkuyorum da hiç seste çıkarmıyor cimcime:))))demekki çoğu kişi bu durumu yaşıyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisazeynep (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 236 göst.