Kizlar soru dogru yanlış okumadiniz isteyip istemedigimi bilmiyorum
esime diyorum hep aman dikkat et cocuk olmasin basinin etini yerim felan diye cocuk dogdu dogali bu sekilde korunuyoruz yani 3 yıldır bu sekilde
Ama regl gunum gelince heyecanlaniyorum 1 gun gecte gidip test alıyorum cift cizgi cikmasini istiyorum
Bebek isteme sebeplerim
1)ben tek cocuk olarak buyudum kizim 2 bucuk yasinda tek buyusun istemiyorum
2)kizimin kardesiyle nasil anlasacagini cok merak ediyorum hayal ediyorum kardesini severkenki halini ikinin oynadigini hep hayal ediyorum
3) yenidogan bebek istiyorum disarda gorunce icim gidiyor keske bir tane daha yapabilsem cesaret edip diye geciriyorum
İstememe sebeplerim
1) Asgari ucretle geçiniyoruz çoğu zaman kredi kartinin minimumunu bile odemiyoruz maddi acidan daha fazla sikisacagiz
2) Ortam cok kotu oluyor gitgide bu igrenc dunyaya bir cocuk faha getirmek istemiyorum
3) meslegim var ilerde çalışmak istiyorum bir cocuk faha yaparsam en az 4 yil daha evde beklemem gerek ve kres ucreti ikiye cikacak suan kizimda krese gidiyor konusmayi geciktigi icin
4) kizimi buyuturken cok zorluk cektim huysuz dedigini yaptiran bir bebek aglaya zirlaya geceleride beni uykusuz birakti 2 yasina kadar memeden kesene kadar mahvoldum
Ama suan cok uyumlu bir kiz oldu istedigim yere gidebiliyorum gittigim yerde usluca duruyor cok akillandi masallah
Arabamiz vs yok bir cocuk daha yapsam disari cikamayiz diye dusunuyorum simdi kizimi kucaklayip otobus dolmuş biniyoruz iki cocukla cok zor olur diye düşünüyorum bilmiyorum sizce yapmalimiyim