0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Öncelikle merhaba bu soru için açtım bu hesabı ☺️ idrara çıkarken öyle çok yanıyorki dayanilacak gibi değil. 2 dk felan sürüyor sonra geçiyor ardından tekrar idrarım geliyor gibi hissediyorum gidiyorum yapmaya idrarımı yaptim ve kan gel geldi damla seklinde neden acaba yarın idrar vericem sağlık ocağına korkmaya başladım googleye bakıyorum başka şeyler yazıyor korkmaya başladım belki aranızdan birisinin başına geldi böyle bi durm hepinizin cevaplarınızı bekliyorum

8 Cevaplar

0 oy
(2,685 puan) tarafından
İdrar yollarinda enfeksiyon vardir canim yakinlarinda hastene varsa gitme imkanin yani acile git hemen ogrenirsin en azindan sonucunu falan 
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından

Bu ilacı al kullan canım hemen faydasını görürsün bide bol bol su iç sıcak su torbasını karnın da ve vajina bölgen de gezdir 1 saate bişeyi kalmaz bende sürekli oluyor enfeksiyonum çok diye sürekli bunları yapyorum rahatlıyorum:)

image

0 oy
(649 puan) tarafından
Muhtemelen sistit olmuşsunuz. Antibiyotik vs verir doktor
0 oy
(436 puan) tarafından

imageccanım bendede oldu aynı şekilde kanamada oldu doktor bundan yazdı tek kullanımlık bir ilaç hatta benimki sonradan 2 defa daha tekrarladı her seferinde bundan yazdı geçe yatmadan önce tuvalete gidip bi bardak suya koyup içiyosun genelde cinsel iliskiden ooluyomuş

0 oy
(20,499 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimal sana bi hekim yolu gözüktğ
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Enfeksiyon vardır oda ilerlemiştir o yüzden kan gelydr
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Bu hafta aynisi başıma geldi ama cok cok afedersin bende bi iki damla değil bildiğin kırmızı kan cikiyo idrarimi yaparken,doktor 5 tane antibiyotik iğne verdi ne ağrım kaldı ne kan,yarın hiç ihmal etmeden direk git Allah korusun böbrekleri kadar gider sorunun aslında hastaneye gidebilsem daha iyi olur bana hem tahlil yapıldı hem ultrasonla idrar yollarıma ve böbreklerime bakıldı kum taş varmi diye 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fatmabttl (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
0 oy
12 cevap 477 göst.
15 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu