0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından

Merhaba kızlar 

Yıllardır yaşadığım sağlık sorunlarına çözüm bulamadım çok hastane gezdim ettim. 

Şimdi ozon tedavisini araştırdım daha önce yaptıran varmı yada bi tanıdığı yakını yaptıran fayda gören 

Benim solunum problemim var oksijen düşüklüğü yaşıyorum hayat kalitem bozuldu. Hiç bişeyden zevk alamıyorum sürekli nefes darlığı 

Rahat uzanıp yatamıyorum bile :'(

2 Cevaplar

0 oy
(123 puan) tarafından
Ozon tedavisi yaptıran tanıdıklarım var ve vücutlarında çok şeyin değiştiğini ozonun çok iyi geldiğini söylüyorlor sürekli hasta olan bir arkadaş vardı senelerdir ozon yaptırıyor ve senelerdir hasta olmuyor denemekten zarar gelmez dene şifan belki ozondadir 
(927 puan) tarafından
Ayy inşallah O kadar çok şey yaşadım ki inşallah artık ozonla son bulur bu durumum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fizyoterapistim canım ben. Ozon tedavisi ile iyileseni cok görmedim ne yalan söyleyeyim. Daha gecen ay abim ve eside yaptirdi omuz ve diz problemi icin 3000 tl çöpe gitti. Ben dedim bide. Hic bisey degismedi. Hacamat ve kuru igne öneririm. Duzenli yaptırırsanız fayda görürsünuz. Geçmiş olsun 
(927 puan) tarafından
Oksijen düşüklüğüne iyi gelir mi hacamat kuru iğne
Hiç bi bilgim yok ya
2020de 1 kere hacamat yaptırdım sonrasında kovit oldum 12 gün yoğun bakımda kaldım solunum sıkıntım var oksijen düşüyor değişken bi 99 bi 90 80 70 bile oluyor
tarafından
Hacamat vucutta kan dolaşımını artırır. Oksijen de kan ile taşınır zaten. Denemeni öneririm. Ozonuda dene imkanin varsa. Ne cikar
(927 puan) tarafından
Mecbur denicem inşallah şifa olur da kurtulurum:(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.

407,122 soru

12,219,225 cevap

36,812 kullanıcı

...