0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Kaç kilo kac cm kızlar 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hatrlamıyom kuzum ya kızım 21 aylık olucak 12.300
(453 puan) tarafından
İyiymis kuzu kilosu neler veriyorsun gün icinde
tarafından
Aşkm 21 aylık ama seninki dhaa küçük .

Sabah 10 da kahvaltı domatws yumurta peynir zeytin patates kızartması menemen pankek hangisini yaparsam onu veriuorm bazen yarım muz yumurta sarısı ceviz bal 2 tane cici bebe bu şekildede kahvaltı veriuorm çünkü domates salatalıktan sıkılıyo sürekli

Saat 12 de meyve ve yoğurt yediriyorm

Saat 1:30 da öğle yemeği genel anlamda çorba yiyo makarna pilav yiyo canm

Saat 4 te yulaf lapası yediriyorm veya evde pirinç unundan meyve püresi yapıp yediriuorm

Akşqm 6 veya 7 de akşam yemeği yiyorz bize ne pişirdiysem onada onu veriuorm canm mesela dün akşam çorba nohut bulgur pilavı yoğurt  salata yedi
-Reklam-
0 oy
(28,663 puan) tarafından
Onaltıaylıkbebeğimyok :)
(453 puan) tarafından
Abooo kaç yaşında erkek mi kizmi xd
(28,663 puan) tarafından
Üçüde erkek dksjsjsj
(1,009 puan) tarafından
Asena çok güldüm cnm o nasil kizmak yaaa allah yardimcin olsun belli seni cok yoruyorlar
(28,663 puan) tarafından
:D hemde nasıl kız valla vaktm yok yürütece koydum dolaşıyoda bende devrildm okan gelir okuldan ödeve oturur gece yarısına kadar hadiii hadiii üç yaşındaki temelli elden ayrı dur durak bilmez koca oğlana vuruyo ağlatıyo defterini kalemini alıyo en küçük bana yapışıyo hayat çok zor zksksk
(1,009 puan) tarafından
Benimde 3 tane iki kız bir erkek 17 aylik bacaklarima yapisiyor allahtan kizlar biraz buyukte kendi ihtiyaçlarını az cok görüyorlar
0 oy
tarafından

17 aylık :D 10 kilo 80 cm boy :) 1 aydır aynıı kiloda ama boyu uzamış olabilir 80 i geçmiş olabilir 

(25 puan) tarafından
Kız çocuk daha zayıf ve kısa oluyor
(453 puan) tarafından
Kıyaslama yapamayız çünkü benim yeğenim kilolu yememesinden biraz kaynaklı canım şuan 81 cm bebeğim boy uzaması sanki durdu
(25 puan) tarafından
Hwuain90 canım 5 ayda 2 cm uzamasi çok az yanlış olcmuslerdir
(453 puan) tarafından
Öyle ölçtü canım dün şuan 16 aylık 81 cm
(25 puan) tarafından
Çokta doğru olcmuyorlar aslında benim bebek 4 5 aylıktı hastalandı hastaneye götürdüm ozaman olctuler tam hatırlamıyorum kaçtı ama bir hafta sonra asi vardı götürdüm 7 cm fazla olctuler hatta dedim ki bir hafta da 7 cm uzar mı olabilir dediler ama imkansız akla mantığa uygun gelmiyor
0 oy
tarafından
16 aylik 10 buçuk kilo cnm 
(453 puan) tarafından
Hemen hemen aynıyız biraz sizden bı tık fazlayiz doktor biraz zayıf dedi de kaç cm boyu canım maşallah
0 oy
(25 puan) tarafından
İnek sütü seviyorsa ver acayip kilo yapıyor birşey yemiyor deme gorumcemin oğlu bir süt içerdi kollari bacakları patlayacak gibiydi yemesi çok yoktu ama 
(875 puan) tarafından
malesef kilo dediğiniz kadar sağlıklı bir şey değil ve o bebeğe üzüldüm açıkçası o kadar kilo yazık yani sağlıklı kilo olmak varken neden yani
(25 puan) tarafından
Kız şimdi koca oğlan oldu o ozamanlardi yemiyordu kadın ne yapsın süt istiyordu süt içiyordu bazen birşeyler elimizde olmuyor herşeye üzülmeyin
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Her bebeğin gelişimi farklı oluyor kiminin iyi yiyor kiminin yemiyor bizimki 16 aylıkken 9 buçuk kiloydu doktor sıkıntı yok çok hareketli ondan demişti şuan 18 aylık ve zar zor 10 u buldu yemiyor birşey bizimki ama sağlığı iyi olsun varsın zayıf olsun diyorum.
(453 puan) tarafından
Benim doktorda bı tık daha kilolu olsa daha iyi olur dedi 11 yakın kilosu bana normal geldi 13/14 kilo olcak halı yok aklım karıştı
(1,455 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün kuzum ♥️
(453 puan) tarafından
Amin kuzu hepimizin inşallah
(1,455 puan) tarafından
Amin inşaAllah ♥️
0 oy
tarafından
18 aylık 13.5 kilo :D ablasi ile aynı ablasida 33 aylık 
0 oy
(6,160 puan) tarafından
16 aylik degil suan 14 aya gidiyoz ama 12 aylik kontrolde 11.200 cikdi boyuda 80 cm gelisimi onde dedi boyu 2 tik onde kg 1 tik dedi önde  saglikli olsunda zayif kg aramiyorum  cok hareketli oğlum yaşından snr yurumeye başladı durmuyor hiç ama yemesi cok güzel ne versem yiyor mahsallah
0 oy
(1,009 puan) tarafından
10 kilo 80 cm
(453 puan) tarafından
Doktor normal mi dedi size
(1,009 puan) tarafından
Asisi var bi daha ki ay bakalim ne diyecek
(453 puan) tarafından
Bizimde kasımın ilk haftasında aşısı var bakalım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 421 göst.