0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
jdjsjskslskdhddbskslksdhhfdj

1 cevap

+1 oy
tarafından
Öyle annem olsa benim ıcın degerlı falan olamaz anında muhatap olmayı keserim bana guvenıp mı gıdıyor benım yanımda olmayan ınsan dıger kızının yanında olmaya gıdecek bende onun evını cekıp cevırcem he yooook ya bırde ustune ustluk bana sahip cıkıp arkamda durmayan kocamın aılesıne atan bır kadın yuzune bıle bakmam net ben kalbi karayım boyle konularda bıcak gıbı keser atarım herkes ederi kadar kım olursa olsun
tarafından
Allahtan korkmasam.kimse umrumda olmaz.allah razi gelmez anneden yuz cevirene.belki bunuyor kadin dye dusunuyorum en kotu hasta yerine koydum.cocuklarim icin sadece bi isim olmasini diliyorumkimselere ezdirmemek adina.kimsem yok baska
tarafından
Bahane arayan bulur canım annelık bu degıl sana biniyor da kardesıne gençleşiyor mu :D bal gıbı evlat ayırıyor bosversene Allah askına ne dersem diyeyim ıkna olmazsın sen suan kafanda oturtmussun yani ama cok pısman olacaksın ılerde inan bana
ınsallah olur isteklerin
tarafından
%100 ayiriyor da ne yapabilirim ki.bir daha gorusmeyip kuseyim mi  3 gunluk dunyada annemin gonlunu kirmaya degmez.ben uzuleyim o uzlmesin
tarafından
:D sen küssen annenın umrunda olmaz be ne uzulmesı daha sana trıp atar ustune burnundan getirir ah kızım vah kızım mı diyecek sanıyosun dank falan etmez yanı umrumda olmazsın
tarafından
Kendi kardeslerine firsat verdigim icin uzulur .yoksa her konuda bn hataliyim ona gore.eskiden oyle degildi hepimize canini verirdi.yaslaniyor ben oyle dusunuyorum yoksa yapmaz dyrum oyle kabullenmek istiyorum.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,505,701 soru

24,580,986 cevap

362,439 kullanıcı

...