0 oy
1,028 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

güzel bir temizlik sonrası bebişimle kitap okuyup hafif bi kahve içelim dedik. siz napıyorsunuz kızlar ☺️

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çarşıya gittim oğluma battaniye aldım kendime sırt çantası aldım doğumdan sonra bebek çantası olarak kullanmak için yeni geldim eve dinleniyorum :) 
tarafından
Kız benimki de karnımda :D çıkmadı daha 34+5 iz
tarafından
ayy ben de onu aldım bunu aldım diyince doğmuş sandım ahahah :) benim bulantım çok balım ya dışarı çıktım mı kusuyom her yerde ahah
tarafından
Yok kız az kaldı gelmesine de hazırlık yapıyorum napim :) ah kıyamam bulantı çok zor ya benim çok şükür yok bulantım hâlâ otobüslerde falan geziyorum çok şükür
tarafından
kız sen iyiymişsin. bulantım olmasa da eşim hayatta otobüse minibüse salmaz beni. pinpirikli, çocuğa bi şey olur başkası kaza yapar diye korkuyo :( ama ileriki haftalarda bi düzeliyim fink atıcam :D
tarafından
Ay benimki de arabası olsa salmaz da yapacak bişeyi yok yazık :D geçen haftalarda mecburlıktan şehirlerarası bile gönderdi tabi bunda biraz benim deli cesaretimin de etkisi var
-Reklam-
0 oy
(2,596 puan) tarafından

bitkin bir şekilde mesai saatinin bitmesini bekliyorum :(

(2,596 puan) tarafından
ilk zamanlarda çok kötüydü canım günde 9 10 kere tutuyordu aksi gibi iştahsızımda kuzum mide yanmam var sabahları çok zor kalkıyorum kaç gündür yanımda ceviz falan getiricem iş yerin de yemek için unutuyorum
tarafından
iştahsızlık normal benim de öyleydi zamanla azalcak 3 ayı geçince korkma şimdilik yiyemiyosan bile bi şey olmaz canım. ama ceviz fındık fıstık yoğurt ve suyu ihmal etme sadece zorlansan da ye güçsüz düşme halsizliğin biraz da ondan oluyordur
(2,596 puan) tarafından
suyu içiyorum canım aslında normalde günde 3 4 litre içerdim ama şimdi oda biraz azaldı yemeye çalışıyorum ama sanki yiyemediğim halde şişiyormuşum gibi geliyor nasıl oluyor anlamıyorum :)
tarafından
ahahah evet öyle olur vücutta hormon değişimleri falan vücut tuzu suyu her şeyi tutuyor gaz birikiyor bi de karın bölgesinde. benim gaz yüzünden şu an sanki 7 aylık gibiyim :D zaman canısı içinde bir canlı yoktan var oluyor sübhanallah kolay mı ☺️
(2,596 puan) tarafından
öyle tabi ki tatlım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisinin çaresine bakarız bir şekilde :)
0 oy
tarafından

biz de boyleyız her yer batmış durumda

image

tarafından
oy onun tostik popişini yerim ☺️☺️ ne güzel dağıtmış annesiii
tarafından
anası dagınık kızın sucu yok :)
(2,596 puan) tarafından
yaa maşallah ne güzell :)
tarafından
onu suçlamak daha kolay gelmişti ahahha
tarafından
Ay popişini yerim onun maşallah :)
0 oy
(926 puan) tarafından
Eşim isten 4ciktu eve geldi tekrar başka ise gitti yanlız oturuyorum yemek yicem iştahım yok 
tarafından
niye iştahın yok hasta mısın canım?
(926 puan) tarafından
Grip oldum boğazım falan cok kötü  :((
tarafından
çok geçmiş olsun canım hamilelik yoksa adaçayı iç çok iyi gelir
(926 puan) tarafından
Bitkisel seyler hiç içemiyorum ya mecbur nane limon içtim
Sagol canım ❤
0 oy
(145,303 puan) tarafından

Oooff anam ooooooofffffff geldiler moralim cok bozuk :'( 

tarafından
kız sevdaa ahahahhaha üzülme zaten öbür aya kendi evine çıkmıyon mu sabret biraz balım
(145,303 puan) tarafından
Kiz 4 kalktim yemek temizlik canim cikti bi girdiler ayakkabilarla eve bisa gitti o kadar saat temizlemem :((
tarafından
yaaaaa ne ayakkabısııııı. döverim ben bunları :D
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Bende tüm evi temizlik yaptım yemeğimi de ocağa koydum oglumu uyutuyorum şimdi:)
tarafından
ohh işte huzur saatleri :))
(7,148 puan) tarafından
Ah bi de uyusa da tam huzura kavuşsam :)
tarafından
uyur annesi sabır :)) dualar oku bebişine
tarafından
hamarat kadının halı baska valla,keske bende de bıraz olsa
(7,148 puan) tarafından
Yok kız hamaratliktan değil mecbur kalınca insan hızlı hızlı yapiveriyor valla bebek ha uyandı ha uyanacak ha ağlayacak derken :D
0 oy
tarafından

Hema ben varım :D

tarafından
ne demek istediğini anlayamadım kuzucum :))
tarafından
Tövbe tövbe yanlış okumusum :) :)
0 oy
tarafından

Bugün karnım agriyo uzanıyorum  oğlumda yaramazlık derdinde oda oda geziyo emekleyerek esmde gelmek uzere:D

tarafından
bak sen yaramazaa :D hiç uslu durmuyo bebeler. karnın niye ağrıyo canım iyi misin?
tarafından
Bilmiyorum bu ara midemde sorun var sürekli bulantı kusma yaşıyorum afedersin ye çıkart ye çıkart mide napsin
tarafından
çok geçmiş olsun canım nanelimon iç iyi gelir inşallah
0 oy
tarafından

Ocaktaki yesil mercimegi bekliyorum oglum gelecek yemek yapiyorum mutfagi topladim camasir suyuyla bir guzel sildim ayagimi uzattim bekliyoum 

image

tarafından
Aynen oyle silmistim evi öglen ama mutfaga bi erindim yemekle cikaririm aradan dedim ve oyle yaotim bitmiyor ki evin isi ev kocaman saga dön iş sola dön iş
tarafından
ahaha gel benim eve otur bir oda bir salon. mutfak amerikan. kutu gibi :)) tam senlik 15 dklık iş ahahah
tarafından
Yaaa bazen cok hevesleniyorum kutu gibi evlere ben anlatayim kuzum 3oda 1 salon kiler,banyo tuvalet iki bolmeli bir el yikama yeri bir tuvalet idamda ebeveyn banyosu da mevcut arka balkon var mutfak kocaman mutfakta cam balkon var iki koseli bi oda buyuklugunde rahat var mutfak ile balkonun arasinda duvardan duvara cam kapi var yeminle cinnetlik bide mutfak tezgahinda cam var ve o kadar batiyo ki o cam her gün sil :(
tarafından
oyy kız o nasıl ev allasennn :)) ben bebek olunca burdan çıkıp 3+1’e geçicem nasıl yapcam diyorum artık 2 odayı kullanmam diyom şu işlere bak ben hayatta altından kalkamam :( belki senin gibi yıllarca tecrübeli ev hanımı olduğumda ancaaa
tarafından
Benim gibi olma tavsiyem yipraniyo insan temiz olsun diye azicik daginik olmak en guzeli
0 oy
tarafından

Oğluşu mu uyutmaya çalışıyorum cnm camları silicem yarın uğraşmak istemiyorum sorna da inşallah dinlenebilirim :)

tarafından
ayy bu saatte zor olur canım ya gündüz güneşte yapsaydın keşke :/ kolay gelsin
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Evi komple temizlwdim suan oglum emiyo emdikten sonra damasir katlicam sonra duşa girip dinlenicem :dd

Eşimin gelmesine yakında kozlenmis patlicanim vardi oda suyun icinde onu kavurucam biber salcasiyla :))
tarafından
ahahha ritüelimiz aynı tek fark benimki içerde henüz :) benim de patlıcanlar suda bekliyo hahah
(2,483 puan) tarafından
Bu gun kolaya kactim yarinda full gezicem bi borek çay yaparim yeter :d
tarafından
amaaan daha ne. analarının evinde hergün halil ibrahim sofrasına mı oturuyolardı boşver :P
(2,483 puan) tarafından
Ahh ahh bide deger bilseleeer :ddDd
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Bizde yemek yedik ☺️
tarafından
ay afiyet olsun. kocam geleydi biz de yeseydik çok acıktımm :(
(2,334 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bende kızçemi uyuttum ayaklarımı uzaatım uzanıyorum
tarafından
Bende yeni oturdum 2 hafta içinde taşınacaz taşınacağımız evi temizlemeye gittik sonra pazar gittim totom anca yer gördü :)
tarafından
enee hayırlı olsun canım inşallah gönlündeki gibi bi yerdir
tarafından
Ahh ahh çok derin bir konu :D  bir ara anlatırım şuan çok üşendim
tarafından
tmm bi ara bekliyorum meraklandım :)
tarafından
Tamammm :D.....
0 oy
tarafından

image

arabasini siliyor oynuyor etiketlerini söküyor :)

tarafından
kahküllerini yediğimin şapşiği yaa :) araba meraklısı mı olcen kız
tarafından
durmuyor sabit aslında ne güzel siliyordu :) doğum gününde arkadasim aldi bu arabayı ilk adım arabasi canim :) bu arada mercimek yemeği yaptım :)
0 oy
tarafından
Vallahi bugün temizlik günüydü her yerimi temizledim bı gaz geldi temizledikce mutlu oldum yemeğimi de yedim sobamıda hafiften ılıttım şu an TV izliyorum rahatça 
tarafından
Valla aslında bu hafta gündüz vardıyasında ama bı naç işi vardı çıktı bende kafa dinliyom kimse yokken :) açıkçası zor oluyo ama insan alışıyo elindekilerle mutlu olmazsan hayat geçmez k yüzden bu da böyle diyip geçiyorum
tarafından
doğru canım insan elindekiyle yetinmeli. ben de kaynanamgile baya uzak oturuyorum ama eşim biraz yakınlaşalım semt olarak çocuk için diyo bi şey diyemiyorum ama çocuk olunca hergün gelmek görmek isticekler ama çok yakın da olursam bebeğimi alıp alıp evlerine götürcekler. sorun değil öyle sapır saçma şeyler yapıcak insanlar değiller ama yine de istemem emanet etmek. o yüzden en iyisi arabayla 10-15dklık yerde yaşamak :))
tarafından
Aynen canım çok da iyi değil ben imkanım olsa uzaklaşırım sonuçta her vakitte onlarlayım çocuğumu isteğime göre yetiştiremicem herşeye karışırlar bazı şeylerde ne bilim ya özel olmalı misal kahvaltı olsun akşam yemeği olsun insan da bazen de kocasıyla yemek ister ama öyle yapınca küstü sanıyolar ne bilim çok da yakın iyi değil
tarafından
katılıyorum yani insan bazen özel sofra açmak istiyo kocasına. değişik yemek yapmak istiyo o gün herkesin yediğini yemek istemeyebiliyo.. inşallah tez zamanda uzaklaşma imkanın olur canım dua et :)
tarafından
Pek mümkün değil canım eşim asgeri ücretle calişiyk kaynanamın evinde oturuyoruz kiralarda malum altından kalmayız en azından şu borçları bitirirsek biraz birikim yapma imkanı olur kirada olursak hayatta yapamayız ne dicen dedim gibi artık pek de umursamıyorum boşver diyip geçiyorum kafaya taktinca kimse duymuyo insan kendine yapiyo o yüzden kafamı yoracağima kabullendim artik :);)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 708 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
+6 oy
43 cevap 1,719 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.