0 oy
216 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (968 puan) tarafından
Dun aylik market yaptik 700 lira tuttu bakliyatlarin hepsinden aldim bi fasulyr pisirdim yumusak eziliyor agzina alinca boyle cig tadi var kitir gbi ama cigde degil pismiste degil disi pismis ici pismemis gbi meyveli kek aldim buyuk paketten cikarirken yarisi icerde kaldi ufalanlanmis mincik mincik bana mi denk geldi yksa boyle mi esimde hep kizar 10 liradan kaciyosun bilmedigimz seyi aliyosunn diye adam gene hakli cikti napcz smdi fasulye nohut barbunya hep aldim 

5 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
Çok kötü bakliyatlari önermem. Bende fasulyesini almistim tipki anlattığın gibi. Fazla pisirince dağıldı lapa gibi oldu normal pisirince içi pismedi. Bulgurunun rengi bile bu değişik dahada almam
(968 puan) tarafından
Yani bide asciyim ben boyle bsey gormedim cok kotuymus keske almasaydik
(394 puan) tarafından
Fişin duruyorsa digerlerini iadeye götür bence
(968 puan) tarafından
Fis duruyor begenmedik deyince alirlar mi ki
(394 puan) tarafından
Tabiki alirlar açıklama yapmana bile gerek yok bunları iade edicem de yeter. Ama fişin gerekli çünkü sosyal yardım erzak alanlarada tarım koperatif ürünü veriyolar. Bazen paraya çevirmek isteyen götürüyor. O yüzden fissiz iade almazlar.
-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Barbunyadan da birşey bekleme, hepsi aynı tencerede pişiyor ama nasıl oluyorsa bazıları eziliyor  diğer kalan kısım pişmemiş oluyor.. Tadı çok güzeldi ama
(968 puan) tarafından
Tuh ya valla uzuldm esim hep kizar bildigini al diye hep puruz cikiyor smdi msj attim boyle boyle diye kizmadi bida almayiz dedi ama soyleniyordur simdi
(2,204 puan) tarafından
Bide öyle aman aman bir ucuzlukta yok, sebzesi güzel bakliyat ve kendi üretimleri olan hemen hemen tüm ürünleri kötü
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Gidip iade edin kullanılmayacak kadar kötüyse yazık paraniza
(968 puan) tarafından
Yani begenmedik diye geri alirlar mi herkes yaziyor hepsi oyleymis vallaha hepsinide aldim
(470 puan) tarafından
Donmuş ürün değilse götürün verin bi paket açtım beğenmedim dersiniz fişiniz var ürün açılmsmış sonucta
(968 puan) tarafından
Dimi bi gidelim aksam makarnalarda kotuymus her cesitini aldik
(470 puan) tarafından
Baska yerde ki aynı market zinciride iadeyi alabiliyor bunu da söyleyeyim belki cok fazla ürünü iptal etmek istediğiniz için olumsuz yanıt alırsanız baska şubeye gıdrr bırazını da orada iade edersiniz uğrasmazsınız belki yine de fikir olsun size
(968 puan) tarafından
Tesekkur ederim aksam bi gidelim
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Bnde bı makarna almitim daha tövbe ettim 
(968 puan) tarafından
Ay deme onunda her cesitini aldik
(1,574 puan) tarafından
Canım git iade et iade alıyorlarsa biz beegenmedik valla hamur oldu kaldı
(968 puan) tarafından
Niye boyle ki yani yine ucuz degil bilsem bu kadar kotu bildigimi alirdim
0 oy