Nişanlıyken adam çok iyiydi lösev çocuklara huzur evi vs vs herkese yardım eden çok iyi güldürmesini bilen biriydi evlendik 2. Ayimdan itibaren çok sıkıntı yaşadım ve nişanlıyken bana anlattığı herşeyin yalandan ibaret olduğunu kendi ağzından doğruları dinleyerek anladım benden önce nişan atmışti 7 yıllık bir meselesi ve hep lüks takinliydi vs vs dedi kızı aldatmış benleyken boşanmak üzere bir kadınla berabermiş hastanede şefken bir kız yüzünden tehtid ler almış ve ben hiçbirini bilmiyordum geçmiş geçmişte kalmıştır ama bir insan 7 de neyse 70 te de odur meselesine deginicem evliligimin 2.ayinda iş yerindeki kızla konuştu ve ikiside inkar etti kandırdı beni ve ben hamileyim diye bastırıldım birçok şey var çok uzun oldu ama güvenim bitti tiksindim ne yapmalıyım sizce bu konuda daha anlatamadığım bir sürü olay var biz 10 aylık evliyiz ve toplasanız afedersiniz (o anlamda) 10 kere olmuştur ve telefonundan farklı sitelere girdiğini gördüm hatta kadınlar kaç km uzaklıkta o bile görünüyor bunuda inkar etti ara ara kıyafetlerini yıkarken iç camasirinda lekeler görüyorum ne yapıcam bilmiyorum ama artık kafam durdu