0 oy
1,003 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim aileme birakti baya uzak mesafe on gundur kaliyorum ve gelecek bizi alacak. İnsanin hic mi kendi evine gidesi gelmez. Ailemdeki rahatlik hic bi yerde yok orda konusacak adam yok ev isleri yemek çocuğa tek bakmak derken ailemin yaninda cok iyi oluyor. Bazilari evim diye can atiyor ama ben istemiyorum sizdede boyle oluyormu hele alışınca daha bi kotu oluyor. Yanlismi bu hareketim. Sonucta evlendim orasi benim evim ama ailemdeki rahatligi hiç bi yerde bulamıyorum kafa dengimler herseyi konusuyorum zaman nasil geciyor anlamıyorum napacam bilmiyorum aglicam nerdeyse

48 Cevaplar

0 oy
(13,765 puan) tarafından
Ev gibisi yok 
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Gidince rahatım ama 10 gün kalamam ya evimi özlerim 
0 oy
(131,982 puan) tarafından
3 ay kaldim dönerken hungur hungur agladim hele kapikule gumrukdeki memurlar bile uzuldu bana
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Ben kendi evimde rahatım valla 

Annemlerde çok kalınca sıkılıyorum 
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Canım evim <3
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben de rahat olmama rağmen evimi özlüyorum 
0 oy
(19,659 puan) tarafından
Annemlerde 3 gun kaldım. Evini kendi düzenini çok özledim. Ben de aynı senin gibiyim konu komşu falan yok. Ama yine de kendi evim. 2 yaşındaki oğlum bile öyle. Anne ne zam evimize gitcez diye sorup durdu. Halbuki orda kalabalıkta çok eğlendi. Ama yine de insanın evi gibi olmuyo. Ailemizin evi de bizim evimiz ama artık 2. Evimiz gibi oluyor 
0 oy
(980 puan) tarafından

Bende kış gelmeden gittim 2  buçuk aylık kızım var 1 hafta kaldım yemeğim önüme geliyordu ev temizleme derdi yok bulaşık derdi yok iki tane yengem abilerimin eşleri her şeyi yapıyorlardı keyfim rahattı yani o 1 hafta da kızım kilo bile aldı eşimin annesi görüntü konuşurken bile fark etmiş kafam rahattı eve geldim çocuğu uyutup çamaşırları yıkadım bulaşık vardı onları yıkadım yemek yaptım o keyfin acısı çıktı yani :D

0 oy
(51,495 puan) tarafından
çok sık gittigim.icin heralde ben kendi evimde daha rahatim
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Evim Güzel evim asla kimsede kalamiyorum
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Aynı senin gbiyim
0 oy
(4,448 puan) tarafından
Gebeliğim riskli diye 5 ay annemlerde kaldım sağolsunlar çok güzel baktılar yemeğim önüme kadar geldi ama yinede evimi özlüyordum 
0 oy
tarafından
Kız kendi evimi değişmem asla. 2 yıllık evliyim. 
0 oy
(788 puan) tarafından
Eşine çok düşkün degilmisin acaba bu sorun ondanda kaynaklanır.
0 oy
(129 puan) tarafından
Koca evinde içten içe de olsa huzursuzsan aile evi terapi geliuor çok iyi biliyorum eşimin evini 4 yıl bitti hala evim diye benimseyemiyorum o da senden kaynaklı değil emin ol aynı hislerdeyiz
0 oy
tarafından

Bende öyleyim haftaya gidicem inşallah bi 20 gün kalırım evime dönesim gelmiyor babam bile bizi göndermek istemiyo hep orda kalsak yok demez :D

0 oy
(2,042 puan) tarafından
Eskiden öyle hissederdim ama artık değil şimdilerde yük gibi hissediyorum çoğu zaman ev işi yapmaya çalışıyorum annem yapamıyor diye
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Al benden de o kdr ilk defa 3 aydır başka şehre tasindm şuan geri dönüyorum kızımla otobusteyim. Hiç evimi ozlemedm cnku yalnız kalacagm :(( bizde çok rahatız mis vala anne evi baba evi
0 oy
(770 puan) tarafından
Mutlu değilsin demekki evde ama kocanla demiyorum şuan bende çok yoruldugm icn annem çok iyi geliyor ama benm kafa kalabalığı kaldırmadıgi için arada arada görmek kalabalığa girmek iyi geliyor modum yükseliyor eve gdince de kafam rhaatliuor :D
0 oy
(199 puan) tarafından
Keski benimde ogle ailem olsaydı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 469 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
9 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
4 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 447 göst.
9 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu

409,065 soru

12,294,810 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...