Hanımlar benim 2. Bebeğim malum ilk kızımda çok isim kavgası oldu eşim öykü ismini istiyordu ben nilda ismini beğeniyordum başta kaynanamgile sorduk kızınız yok istediğiniz isim varsa diyin diye hıc karışmadılar bisey demediler çocuk doğdu k.pederim zühre olacak diye tutturdu eşimle karşı geldik dinletemedik bir oturuyorduk bide kimse kırılmasın diye ben nilda ismini kisalttim öykü ile tek isim yaptım ve öykünil zühre koyduk adını ama onlar hep zühre diyor ben bu ismi beğenmiyorum utanıyorum biz ve duyan herkes öykü diyoruz sadece eşinin ailesi zühre diyor neyse şimdi bunda da erkek olursa eşimle meriç batın ismine karar verdik annemde diyor bugün bunu ben koyacam sıra bizde rüyasında ben demisim kaynanam emirhan koycakmis ben istemiyorum demisim annemde demis kubilay inanç olcak onun adi filan simdi bu isme takmis bende begenmedim ama sizce napmaliyim isim kotu mu bide benim icime sinmedi nolcak bu durum uzun oldu k.bakmayin
Anne baba olarak sizin karar vermeniz lazim baskasi karismamasi lazim bence kendi istedikleri ismi koycaklarsa yapsinlar koysunlar sizin sectiginiz isim hem daha guzel ;))
kuzum ne ugrasiosun he tmm tmm de gidin istediginiz ismi kimlige yazdirin bebegin adida bu diyin gecin sizin ne istediginiz onemli
Bizde kayınbabamın adını koycaz mürsel efe olcak bnim abimde mürsel ayaz dşye tutturdu eşiminde çevresinde çok ayaz olduğu için ve kndi çocuklupundan beri mürsel efe diyomuş ağzımız on alıştı o yüzden ayaz içine sinmedi annemde abini kırma ayaz olsun dedi ama eşimi ikna edemedim çok arada kaldım gerçekten başkalarının karışması çok sinir bozucu kızının isminide kısaltmana rağmen çok uzun isim olmuş zühre kötü isim değil ama niye karılıyokar anlamıyorum sonuöta sizin çocugunuz isim tartışmalarından bıktım kızım olsaydı eminim daha çok ortalık karışcaktı. Bnce sen doğuma kadar kimseye deme şunu düşünüyorum bile deme eltimin kızı var doğuma kadar belli değil daha dedi ve kndi kararıyla öykü koydu kimsede bişey diyrmedi. Annene de bakalım anne bilmiyprum henüz düşünürüz de dopduktan sonrada kndi itediğin ismi koy
Bence Zühre ismi de çok güzel çok böyle asil bi isim havası verdi bana cidden cok begendim :) diger ismi ne dediler anlamadim kubilay sa eger kubilay ismi guzel hem anlami da cok guzel tarihte de cok guzel bi karekter Kubilay
1,492,157 soru
24,381,704 cevap
348,773 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın