0 oy
867 göst.
Aile kategorisinde (58 puan) tarafından

Merhabalar 

Öncesinde de sornrasindan da şimdide hatta bu akşam da aynı konu ve darlandim kendi aileme konuyu açmak istemiyorum çünkü huylarini biliyorum.

Öncelikle şuan Çocuğum yok , düşük yaptım.

Erkege Hüseyin hasan 

Kıza Kamile diye baskı uyguluyorlar. Eşimin Tek dediği " ben istiyorum ". 

Ailesi bu konuda çok yipratici ve artık bıktım. Zaten düşük yapmisim ne olacağım belli değil, olmayan çocuğa don biçmek bunların ki. 

5 tane torunları var hiç birinin ismi böyle değil hepsi güzel modern isimler. 

Yahu istemiyorum diyorum ama ben istiyorum beni germe diye terslenip strese giriyor adam. 

Bıktım, çocuktan soguttular beni. Benimde derdim bana yetiyor fenalardayim. Tukenmedi bunların sıkıntısı derdi. 

Neyse..

 He deyip geciyorum :) yine aynı mevzu. 

Yani hayır da desem de evet deyip sallasamda gündemde bu var yeter da.

 Napicam ben hanımlar ? bunlarla baş etmek devlete karşı gelmek gibi bir şey oldu artık evliligin tadı kaçmaya, b.ku cikmaya başladı. 

Sürekli aynı konu sürekli aynı şey 

Çözüm bulamadım sıkıldım ne kapatıyorlar ne de susuyoorlar sanki hemen olacak ya da dogacakmis gibi. 

Ayar oluyorum :)) isimlere gelince nasıl vazgeçer bu adam bilmiyorum ???  ailesi yüzünden istiyorum diyor biliyorum,  açıkçası benim içimden de gecmiyoor bu isimler.


11 Cevaplar

+1 oy
(1,509 puan) tarafından

Hasan huseyin guzelde kamile nedir aga yaaaaa ne sacma insanlar var

(58 puan) tarafından
:))  o saçma insanlar var :) üstelik  benim hayatıma ediyorlar ya :)) evlerden ırak :D
-Reklam-
+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Canim sanirim esinde kafaya koymus . Ama cocuk olmadan bu kadar baski sjzi yipratir tamm artik cocuk olana kadar bu konunun acilmSini istemiyorum de . Esinede sert cik psikolojim zaten bozuk de . Ben anlmyorum bu insanlar yil 19 olmus hala dede anane ismi koymya calisyolar baskiyla . Sende onkar direttikxe diret seninde cocugun cnm. Uzulme icine atma 

(58 puan) tarafından
Evet ne yazık ki öyle :( kafaya takmış ve olmasını istiyor :( sonrada üzülüyor hissediyorum arada kalıyor :( Diretiyorum söylüyorumda anlayan yok iyice kafama kazimaya çalışıyorlar sanki.
(1,350 puan) tarafından
Birak uzulsunler sen uzulcegine istemiyorsan haklari yok bu kadar dirrtmeye cnm
(58 puan) tarafından
Haklısın ablamm.
+1 oy
(42 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım bunları ve fazlasını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ama sana tek tavsiyem Alla'a sığın ve ona havale et.. O yeri zamanı gelince çok güzel çıkarıyo.. Ona teslim ol fazlada kafana takma canının sağlığı daha önemli

(58 puan) tarafından
Amiin  canım
+1 oy
(1,722 puan) tarafından

Hayır ailesi neden karışıyor sen onlafın istediği ismi koyunca egolafı tatmin olcak ama çocugunda bi ömir sevmediği isimle yaşayacak ne geri kafalılıktır Allah ım. Sonuöta hamileliğinde zorlupunu sen çekceksin doğum desen anlatmaya gerek yok gazı hastalığı masrafı falan eşinde keşke bn istiyorum demeden ömce sen istiyomusun dese. Benim eşim 4 yıllık sevgililk süreci.başladığı zamanlar demişti ileride.oğlumuz olurs mürsel efe olsun mu dşye (kayınbbamın adı) bna o zamnlar şaka.gbi geldiği için tamam demiştim. Eşim 4 yıl bunun hayalini kurdu ve şuan oğlumuz olcak kayınbabamıda çok sevdiğim iiçin eşimde istediği için koycam ama eşim de dedi istemezsen koymayalım dşye kahınbabamda o her türlü bizim canımız senn ne isim isyersen onu koy dedi ama bna zorla koycaksın deselerdi beğendiğim isimde olsa koymazdım. Ne anlayışsız insanlar var insanj bebek sahibi olmadan bebekten soğutmuşlar sen ilk eşini ikn et ailesi önemli değil 

(58 puan) tarafından
Ailesi karismasa belki he tamam dicem inada sürükleyecekler diğer eltimde aynı tavadan geçti kavgalar etti yinede koymadı kadın. Ay sanki ben doğurup ellerine vericem in sizin bebeginiz.
+1 oy
(395 puan) tarafından

Benimde kayinbabam kendi ismini koyacak. Bahattin koyacak üstelik görümcemin oglunun adida Bahattin emin. Biz diyoruz yanina birsey koyalum bari adam onada izin vermiyor.Birde suan hamileyim ama bu tartismalar nişanli oldugumdan beri oluyor:) daha evlenmemisim düşün.Sen canini sıkma boşver ismi önemli degil talihi güzel olsun. Simdi eger sana bir daha ayni konuyu acarlar ise ortada bebek yok neyin tartismasini görüyorsunuz. Diyip geç sakın içine atma yoksa daha cok beyin olarak yorulursun. Bir isim icin kirmayin birbirinizi 

(58 puan) tarafından
Tamam canım ❤️
+1 oy
(9,652 puan) tarafından

Hasan hüseyin tamamda.. kamile tam dalga gezilicek çocuğun onuru zedelicek isim baya germişler seni. Inşallah fikirleri değişir inşallah derdini isteğini anlar esin

(58 puan) tarafından
İnşallah ya her torunu atlatmış beni buldu yani diğer eltiyede aynısını yaptılar kavgalar koptu koymadı kadın yinede. Aynı duruma dusucem diye korkuyorum.
0 oy
(1,146 puan) tarafından

Ablamin gorumcesinin  eside  boyleydi  aşırı derece  baskiciydi  kocasi kız Ağlamış  yirtmis  kendini sonunda  kızın  istediği isim koydular  İlke  oldu adı =) ilk hamilelik  sonuçta  annenin  koyması anneyide  mutlu  eder yani Allah a çok şükür  eşim karismiyor ilk diyor sen hevesleniyrsun  sen koy diyor Allah razı olsun erkek  olcak  bizimde  Buray  koycaz inşaallah =)

0 oy
(1,063 puan) tarafından

Canım iki isim düşün bence deki tamam senin dedim olcak ama iki isim olcak diyerinide ben belirlicem de en güzeli

0 oy
(303 puan) tarafından
Açık açık ailenin yanındayken şöyle istemediğini.Olmayan çocuğun adını biye tartışıyosunuz ki belki hiç olmayacak ayrıca olsa da ben başka isim düşünüyorum de herkesin içinde.
0 oy
(1,865 puan) tarafından

Benim annem ve esimin anneside ilk cocuklarina kendi istekleriyle kayinpederlerin ismini vermisler ilk torun diye. Isim olunca oyle ailede cok sevikir dedesi sunu bunu alir mutlu olur vs diye dusunmusler hic oyle olmamis :) bende hemen esime dedim hamilelik olunca aileden bir isim istemiyorum cocuhumuza ozgun olsun dedim. Ayrica sen simdi cocuga kizsan, seslensen falan onlar uzerlerine alinirlar yani cocuk sevdiginizi de anlamazsiniz yetiskin sever gibi olur. Bunlarida belirtebilirsin ama annesi babasi sizsiniz bir omur siz bakacaksiniz isim hakki kesinlikle sizindir. Istemiyorum demek ayni zamanda gerekce ifade eder ama herkes anlamiyor. Daha da olmadi iki isim, bir isim sen bir isimde esin koysun. Ayrica bu isim stresi seni hamile kalmani zorlastirir. 

0 oy
(6,360 puan) tarafından

Bendecocuk dogurmam de :Desime benden habersiz cocugun ismini baka yazdirirsan nufusa birdaha cocuk doğurmam dedim ☺☺☺ dedigimi yaparm iyi biliyo o da benm istedigim.ismi eymeni koydu bazen beni sinir etmek icin kiz olursa kiz kardesmn ismini koyucam diyo koy da gorym diyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 471 göst.
0 oy
20 cevap 528 göst.
25 Ocak 2021 Aile kategorisinde SMelek (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,074 göst.
4 Aralık 2020 Aile kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 418 göst.
5 Ekim 2020 Aile kategorisinde Mutlulukk (1 puan) tarafından soruldu

377,273 soru

11,290,103 cevap

34,703 kullanıcı

...