Merhaba hala gülesim var kendimi tutamadım anlatmak istedim kızlar :)
Bu akşam eşim işten geldi kızım çok yemek seçiyor semiz yemiyor diye yemeğin içine seviyor diye nohut ekledim eşime verdim ki kız için yaptığımı da ekledim "yemekten başka herşeye benziyor"dedi niye kalp kırıyorsun ki şimdi dedim ses yok neyse oturuyor çay içiyoruz dedim kızın biçok huyu bana benziyor, kalktı yüzüme ciddi ciddi "maalesef" dedi onu çocuk yapmadan önce düşünecektin geç kaldın dedim ama gözlerim doldu eşim narsist olduğu için 10 yerer yarım sever neyse sinirlendim kalktım mutfağa geçtim kızla bardağını yolladı çay istemek için zift iç deyip doldurdum verirken de huyunu beğenmediğin kadından çay isteme kalk kendin al sonraki çayını dedim mutfağa geçtim bi dakika sürmeden içerde şangırtı koptu aklım çıktı kıza bişey oldu diye ki bi baktım eşim banyoya koşuyor sağ taraftan çay dökülmüş üstüne ay normalde çok üzülürdüm ama aldı beni bi gülme hala içim gülüyor mübarek akşam kalbimi kırarsa rabbim de verir cezasını ben ölsem yanıma gelmez ben yine gittim kremini verdim nasıl olduğunu sordum merhamet öğrensin diye ama nerdee rabbim gönlüne diline merhamet versin böylelerin
Uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı kandillerr