0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde (129 puan) tarafından
Merhaba hala gülesim var kendimi tutamadım anlatmak istedim kızlar :) 

Bu akşam eşim işten geldi kızım çok yemek seçiyor semiz yemiyor diye yemeğin içine seviyor diye nohut ekledim eşime verdim ki kız için yaptığımı da ekledim "yemekten başka herşeye benziyor"dedi niye kalp kırıyorsun ki şimdi dedim ses yok neyse oturuyor çay içiyoruz dedim kızın biçok huyu bana benziyor, kalktı yüzüme ciddi ciddi "maalesef" dedi onu çocuk yapmadan önce düşünecektin geç kaldın dedim ama gözlerim doldu eşim narsist olduğu için 10 yerer yarım sever neyse sinirlendim kalktım mutfağa geçtim kızla bardağını yolladı çay istemek için zift iç deyip doldurdum verirken de huyunu beğenmediğin kadından çay isteme kalk kendin al sonraki çayını dedim mutfağa geçtim bi dakika sürmeden içerde şangırtı koptu aklım çıktı kıza bişey oldu diye ki bi baktım eşim banyoya koşuyor sağ taraftan çay dökülmüş üstüne ay normalde çok üzülürdüm ama aldı beni bi gülme hala içim gülüyor mübarek akşam kalbimi kırarsa rabbim de verir cezasını ben ölsem yanıma gelmez ben yine gittim kremini verdim nasıl olduğunu sordum merhamet öğrensin diye ama nerdee rabbim gönlüne diline merhamet versin böylelerin

Uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı kandillerr

3 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından

Semize nohut koyan var ki niye yemeğe benzemesin. Azcık biraz kaşınmış laflarıyla hakettiğini tez vakitte bulmuş:) ciddi bir şey olmadığı sürece iyi olmuş :D

tarafından
Kızlar deneylerinizi kocalariniz üstünden yapmayın benim kocam da bir gün bana sana yemek pişirdim dedi koştur koştur geldim bir de ne göreyim kuru fasulyeli nohut çorbası yedim çok güzel olmuş desen bir dert olmamış desem bir dert sonra dedim ki çok lezzetli olmuş da merak ettim neden ikisini bir çorbada tercih ettin dedi ki ikisi de az kalmıştı ben de birleştirip yaptım :)))
(328 puan) tarafından
Ay bu da kötüymüş ama şimdi :D
tarafından
Yani bu kişinin kocasına da hak verdim adam aç beklentisi yüksek önüne sırf çocuğa göre yapılmış bir yemek getirilmiş dolayısıyla kızgın öfkeli
(129 puan) tarafından
Yani de 26 ay ve 10 aylık 2 bebek bu sefer ona göre yapmadım ve ona da yemek yapmaya  alıştırdım onu o yüzden kesinlikle hakediyorum ki aç bırakacaksın 3 çeşit sofra kurmicaksın bu adamlara 2 çocukla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahaha kız nasıl içten zift iç dediysen artık :) 
(129 puan) tarafından
Ama cidden çok içim acımıştı yani insanın ağzından hiç mi iyi bi laf çıkmaz
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Ah lı çay içerse böyle olurmuş :D
(129 puan) tarafından
Ah bi de onun ah olduğunu anlasa çayı üstüme de sen döktün demeye çalıştı nerdeyse tabak vermemişim altına ondan dökülmüş ki hep tabak yollardım kızla geri gönderir di demiyor ki beceriksizim :)
(6,858 puan) tarafından
:)) yani görür allah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 427 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
18 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Minakaloji (1,095 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 361 göst.

408,081 soru