0 oy
82 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Buzluktaki eti nasıl yapıyorsunuz. Hemen pişmesi için püf nokta var mı

4 Cevaplar

0 oy
(11,306 puan) tarafından
Ancak dudukluye atarsan hemen pişer kus başı mı kemik mi buzlu mu pisireceksin
tarafından
Buzsuz kuş başı. Düdüklüden çok korkuyorum ben yaa hiç cesaret edemiyorum
(11,306 puan) tarafından
Korkma kız suyunu biraz fazla koy pilava falan da kullanırsın veya çorbaya eski tip mi düdüklü yenilerden mi
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından
Düdüklüde elbette. Donmuş et başka türlü iyi olmuyor.
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Bol suda bekletiyorum arada suyunu değiştiriyorm sonra pişiriyorum
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Hafif çözülünce doğruyorum tavada suyunu çektirip az az kaynar su ekleyerek pisiriyorum. Duduklude sevmiyorum ben. Acelem varsa da iyice kavurup domates biber ekleyip kavuruyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 453 göst.
6 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 284 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 347 göst.
25 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,276 soru

11,385,664 cevap

34,885 kullanıcı

...