0 oy
100 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Buzluktaki eti nasıl yapıyorsunuz. Hemen pişmesi için püf nokta var mı

4 Cevaplar

0 oy
(13,994 puan) tarafından
Ancak dudukluye atarsan hemen pişer kus başı mı kemik mi buzlu mu pisireceksin
tarafından
Buzsuz kuş başı. Düdüklüden çok korkuyorum ben yaa hiç cesaret edemiyorum
(13,994 puan) tarafından
Korkma kız suyunu biraz fazla koy pilava falan da kullanırsın veya çorbaya eski tip mi düdüklü yenilerden mi
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Düdüklüde elbette. Donmuş et başka türlü iyi olmuyor.
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Bol suda bekletiyorum arada suyunu değiştiriyorm sonra pişiriyorum
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Hafif çözülünce doğruyorum tavada suyunu çektirip az az kaynar su ekleyerek pisiriyorum. Duduklude sevmiyorum ben. Acelem varsa da iyice kavurup domates biber ekleyip kavuruyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 507 göst.
6 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 293 göst.
6 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde EvLaTlArIm71 (1,077 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,000 cevap

45,758 kullanıcı

Kategoriler

...