Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Egzama yada sedef hakkında bilgisi olan:(
0
oy
190
göst.
8 Ekim 2022
Diğer
kategorisinde
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar saç dibimde kepek gibi pullanmalar deride kalinlasma ve vücudumun belirli yerlerinde döküntüler başladı sedefe benziyor kabuklaniyor Dr a gidicem ama birden yayılmaya başladı bacaklarımda kollarımda nerede yara varsa yada yara oluşmaya nasıl geçer bu yada gecermi iyice strese girdim bilgisi olan varmı :((
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
8 Ekim 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
egzama cnm, sacli deride de oluyor. bir tetikleyen vardir baharat aci domates arttirir
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Hep yediğim standart şeyleri yiyorum sadece çok stres yaptim 1 aydır bı kaç seyi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Ekim 2022
Hifanurunannesi
(
543
puan)
tarafından
cevaplandı
Senelerdir kafamda egzama var baya ilerlemişti tabi.Acayip kaşınır kanar ve cogu yeri kabuk yaralar vardi.Doktora gittim verdigi seyler gecici sure durdurdu.Baktim gecmiyo boyle olmayacak 3 sene olcak sanirim alisveris yaptigim dogal urunler satan 2 site var egzamaya ii gelen dogal sabunlar vs satiyorlar ilk bi tane denedim gecmedi pes etmedim baska bir tane sabun denedim aylardir o ladar rahat ettim sukurler olsun kasinmadigi gece yoktu genelde o beyaz kepek gibi seyler dokulurdu omzuma cok rahatsiz ediciydi aylardir olmadi elhamdulillah en son iyi gelen sabunun adi katran sabunuydu arastirin isterseniz.
1 önceki yorum göster
8 Ekim 2022
Hifanurunannesi
(
543
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla kendimi bildim bileli oluyo artık sulaniyodu acayip yaniyodu kafa derim düşün cok rahatladim insAllah tekrarlamazda kimyasal kullanmicaksin strese bagli bide ama stresimiz hic bitmiyo tabi kimyasali kestim tamamen sade katran sabunu kullaniyorum
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla temizliyorum yenisi çıkıyor derim nasıl bu hala geliyor anlamıyorum :(( nasıl baş edilirde bilmiyorm pazartesi salı Dr a gidicem ama bakalım inşallah geçici birseydir Allah yardımcınız olsun zor bişeymis eğer benimkide sedef yada egzamaysa
8 Ekim 2022
Hifanurunannesi
(
543
puan)
tarafından
yorumlandı
O temizlencek bir sey degil bende kabuklara elimle temizleyebilcegimi sanirdim dok dok kucuk kepekler gibi sanirsin kar tanesi hic bitmezdi.Doktorlar agir ilaclar veriyor kortizonlu filan bunlarda hic saglikli degil ve de omur boyu kullanman gerekiyo hep yeniliyo.Baktirin deneyin bir bakalim size nasil gelecek duruma gore dedigimide unutmayin lutfen kimyasali birakabilirseniz cok iyi olur.Dustan sonrada derinize dogal bebek yaglarindan surerseniz hafif iyi geliyor.Bu zamanlarda kollarim ve sirtim cok olurdu mecbur yaglardim acayip kuru ve de kaşınıyordu çünkü.InsAllah gecer sizinde.
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok kötü yerde tam üst kısımda kafamın ve alnının dibinde neyse artık olan olmuş napayım inşallah hafifler baya kötü çünkü ama dediğiniz sabunu not alicam baktım eğer öyleyse dediğiniz gibi kullanırım:( inşallah hepimizin geçer çok sagolun
8 Ekim 2022
Hifanurunannesi
(
543
puan)
tarafından
yorumlandı
InşAllah geçmiş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2022
2 evlat annesi
(
1,766
puan)
tarafından
cevaplandı
Sıkıntı stres yapma eşim on senedir sedef hastası malesef tedavisi yok ilaçlarla çoğalmasını engelleyebilirsin sadece
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani vücudumda yara çıkmaması gerek bı nevi dimi :( çıkarsa beyaz kabuk baglicak böyle hiç gecmiyormu böylemi kalıyor acaba
8 Ekim 2022
2 evlat annesi
(
1,766
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim eşiminkiler beyaz kabuklu değil sadece kızarıklık var nemlendirmezsek dediğin gibi pul pul oluyo tedavisini yaparsan kayboluyo ama belki bir zaman sonra yeniden basliyo çıkmaya
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
ALLAH YARDİMCİNİZ OLSUN ben sedefe benzettim ama inşallah basit geçici birseydir çok zor:( Dr a gidicem pazartesi yada salı
8 Ekim 2022
2 evlat annesi
(
1,766
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım egzamayla sedef birbirine çok benziyo bizim kızarık olan yerden parça aldılar biyopsi yapıldı öyle belli oldu sedef oldugu
8 Ekim 2022
Sudem'sin❤Kuzey'imm
(
3,135
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım kesinlikle stres sıkınti olduğu sürece sedefse eğer çok çoğalıyor,sedefin tamamen iyileşme gibi bir durumu olmuyor, kardeşim de yıllardır sedef hastası çünkü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2022
Nurtopum
(
695
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bir taraftan kafamı kaşıyarak yazıyorum sana,benimde saç dibimde ensemin üst kısmı feci kızarmış kabuklanmış durumda doktorada gittim geçiçi olarak iyileşiyor yeniden çıkıyor ben buara hacamat düşünüyorum o kısma inş faydasını görürürüm
8 Ekim 2022
ozge2626
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimkide öyle bildiğiniz beyaz kepek yapışmış kalın baya gibi sizindemi öyle ,:((
9 Ekim 2022
Nurtopum
(
695
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet benimkide öyle malesef her şampuanı kullanamıyorum yakıyor o kısmı, özgüvensizliğiöe sebep oluyor ama hacamatla şifa bulan çok olmuş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2022
Neyleyim
(
341
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizim memlekette doktor baliklar var sedef ve egzma icin dunyanin her yerinden geliyolar bilmiyotum yakin misiniz benim alerjime bile iyi geldi ayagimin dibindeyiz sifam megerse yıllarca kortizol kullanmisim yok yere balikli cermige gitme imkaniniz varsa tavsiye ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ekim 2022
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Eklem yerlerinde varsa sedeftir canim aksatma ilerlemeden doktora git
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
139
göst.
Sedef, **** veya egzama mı? Bu kaşıntılı durumu nasıl geçirebilirim?
21 Ekim 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
bilinmez06
(
40
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
8
cevap
131
göst.
Başmda 8 yıldır geçmeyen egzama sedef türü birşey var kötü bir hastalık mı bu?
28 Mart 2022
Diğer
kategorisinde
Nurtopum
(
695
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
3
cevap
98
göst.
GANO SOAP EGZAMA SEDEF İÇİN KULLANAN VARMI?
29 Ağustos 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
SweetDreams00
(
1,011
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
515
göst.
Bıttım sabunu önerisi(Saç-Yüz-Sedef ve Egzama Hastalığı)
4 Ekim 2020
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Nur8
(
2,793
puan)
tarafından
soruldu
bıttım
sabunu
önerisi