0 oy
1,860 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yanlış değil mi sizce ben utanırdım

39 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Çok yanlış evet vay düşüncesiz pislikk adam vayyy :D

Kız ne alaka niye yanlış olsun 

(1,629 puan) tarafından
Dur bakıyım kuzum görmedim
(7,107 puan) tarafından
Fato kapatmış yazılarımı yaaaa
(52,057 puan) tarafından
ahu gitmiş
(7,107 puan) tarafından
Başka hesapla geri gelir
(7,107 puan) tarafından
Bir ben gelemedim başka hesapla
-Reklam-
+2 oy
(2,280 puan) tarafından
Namussuzluk mu yapıp gelmiş sanki utanılacak ne var Allah allahhh
(2,281 puan) tarafından
Katılıyorum ille herşey cinsellikmi evlenince 7/24 yataktan cikilmiyor sanki
(2,280 puan) tarafından
Aynen öyle ya ne enteresan düşünce bunlar . Ozaman hamile kalınca utancimizdan 9 ay babamızı görmeyelim ilişkiye girdigimizin garantisi bebek
0 oy
tarafından
Neden kalmış ki      
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Babası mı arkadaşının evinde kalmış aslında yeni evliler yatılı misafirlik hoş değil ama abartıcak bi durumda yok bi geceden nolcak 
0 oy
(1,361 puan) tarafından
İki hafta geçmiş işte ne olacak. Gerdeğe yeni mi girecekler... 
0 oy
(52,057 puan) tarafından
benim babam oturmaya bile gelmiyor kalmaya hic gelmez☺️☺️ iki haftalik geline de gidilmez 
(13,305 puan) tarafından
Bizim annemin giriş katta Yenişehir li bir komşu var kızın tarafı oğlanın tarafı evde komple balayı yaptılar. Bir bırakmadılar çocukları.
tarafından
Aynn ya bıde tersını dusun kayınbaba olsa linc yerdı. Ben 6 yıldır evlıyım bu yaz ılk kez esımle aıleme gıttım aynı odaya gırıp uyumaya utanıyordum. Kı yataklarımızı bıle ayrı yaptrmıstım
(52,057 puan) tarafından
biz hala babamın yaninda asker arkadasi gibiyiz elele falan tutusmayiz ☺️
0 oy
(4,897 puan) tarafından

Babası mı evinde kalmış o mu babası gilde kalmış :ermm:

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Kız ne var bunda babası iki hafta geçmiş üzerinden ne olacak 
0 oy
(5,297 puan) tarafından
E ne var ki bunda? Anası babası bilmiyor mu evlenince ne yapıldığını. Çok saçma bir düşünce tarzı
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Evlendikten üç gün sonra işe gittik eşimle, aynı yerde çalışıyorduk. Utanmadık yani babam da gelip kalsa utanmazdım. Evlenince evin her yerinde, her gün ilişki yaşanmıyor ki yani ben öyle biliyorum :) 
0 oy
tarafından
Şu kafayla düşünenler yüzünden hamile olduğumu karnım çıkana kadar çevreme söyleyememiştim. Ayıpmış  !!
(673 puan) tarafından
Ayıp olduğundan değil ama bende kendi tercihim olarak 4.5 -5 aya kadar en yakınıma bile söylemedim bir ben bir eşim biliyorduk
(874 puan) tarafından
ayıp olduğundan değil daha geçen bir video gördüm bir uzman psikolog diyor ki yeni evli çiftlerin hemen kalmaya gidilmez bu ilişkiyi zedeler aynı evde birbirlerine alışmaya çalışıyorlar bizde de doğru değil mesela
(673 puan) tarafından
Bence de doğru değil
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Gece aralarına girmeyecekya babası nesi ayıpmış iki haftadır olmuştur olan baba varken de uzak dursunlar birsey olmaz
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Niye yanlış olsun ki siz cidden nasıl düşünüyorsunuz utanacak bi şey mi yapmış ki utanıp kalmasını istemesin evlenmiş. Uygun zaman dilimi ne zaman mesela ne kadar süre sonra gidip kalabilir.  Çok utanırsa da ayrı yatak açar eşi ile içine öyle sindirir
tarafından
5 sene sonra örtmenim :)
(13,440 puan) tarafından
Valla kız tövbe babam ben evlenmeden önce bak Bi gece önce evimde uyudu gayet hepimiz ayrı odalara geçtik eşim de aynı evdeydi çünkü. Düğün sabahı da havaalanına gidip yolculadım ana babamı. Tövbe ya
(7,107 puan) tarafından
Gulo yaaa ... Ahu gene yaptı milleti birbirine düşürdü gitti karı senaryo yazıyor bizim karılar kavga ediyor :)
0 oy
tarafından

Ne var bunda dıyenler normal mı ? Nezaketten uygun mu kayınbabanız olsa yadırgardınız babanız olunca normal mı gelıyor :) o babanın görgüsüzlüğü yenı evli insanların evıne bıde kızın babasısın hiç mi düşünmemiş kızım kocasıyla aynı odada daha yatmaya kndı bıle alısmamıstır ben bunu görmeye ne ara alıstımda gıdıp kalcam demelıydı

(13,440 puan) tarafından
Gayet normalim. Belki özel bir durum var, kalması gerekiyor. Çok utanıyor ise ayrı yatak açılır. Ben kayınbabamı da ağırlardım bana koymazdı, burada olanların çoğundan farklı bakıyorum ben olaya.
tarafından
Hıc nırmal degıl. Ne bu acele yanı. Hele bi önce ınsanlar bırlıkte yasamaya alıssın yenı evlılıgın tadını cıkarsın. Bu kadar erknden ınsanların özel hayatınada gırılmez
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Baba tuhaf evet 
(7,107 puan) tarafından
Ahu tuhaf :) soruları da
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Neden gidip kaldığını bilmiyorum burda eleştirmek de doğru olmaz şayet keyiften ise elbette ki yanlış daha yeni evli çift çünkü a zorunlu kalmışsa diyecek bişey yok
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Ahu sıradaki soruyu alalım evet yüz kişiye sorduk 10 farklı cevap aldık gelsin sıradaki soru diyen sunucu gibisin la hayal gücünde muhteşem üstelik vallah dünden beri platform yönetmen senaristlerle doldu :)
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Hz. Muhammed kızını evlendirdiğinde aksamları yemeğe gidermiş.ilk evlendiği gece bile  Allah aşkına 2 hafta geçmiş gelebilir babasıdır.hersey cnsellik değil
(7,107 puan) tarafından
Asko kafa buluyor bu karı bizle inanmayın buna
(9,235 puan) tarafından
Olsun ben dogrusunu yazdım
0 oy
(135,883 puan) tarafından
sen kimsin kiz   
tarafından
Beni birak sen kimsin ☺️☺️☺️
Diyesim geldi ☺️☺️
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Evlenirken utanmıyon baban evinde kalınca neden utanıyon

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 888 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 357 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 856 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (535 puan) tarafından soruldu

412,445 soru

12,416,975 cevap

45,057 kullanıcı