0 oy
1,866 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yanlış değil mi sizce ben utanırdım

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız bizim orda düğün oldu 2 gün otelde kaldık ilk 2 gün sonra baba evinde kaldık 2 gün de baba evinde kalıp eşimin memleketine gittik orda da düğün oldu sjsjsj nesi ayıp bunun
-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Aman sanada dedikodu çıktı 
0 oy
(12,835 puan) tarafından
He tamam.      
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Ya millettede toplum psikolojisi var bir ne yazsa her kes onu yazyo ben 3 aylık evli kardeimde kaldım dediğimde her kes yeni evlide kalınmaz çok ayıp demişlerdi. Şimdi buna her kes normal demiş. Daha iki hafta olmuş bide babası yani hiç hoş değil. Babası utanmasa kızı utanır yani. Şahsen ben utanırım babamdan.
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Sanırım arkadaşın 24 saat sevişiyor
0 oy
(29,523 puan) tarafından

Kafan iyimi senin nesi abes kötü bunun . Niye utanasin evli bir çiftin yaninda kalmak utanç vericimi

0 oy
(1,975 puan) tarafından
Bizdede öyle kız el öpme dye bişey var ya onu yaomislardr
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim de görümcem 3 günlük evliyken gece 12 de müsait misiniz demeden görüntülü aramıştı. Eşimde açıp sevişiyoruz rahat bırakırsan deyip kapatmıştı. Bir daha o saatte aramadı :D o hesap düşüncesizlik yani böyle şeyler 
0 oy
tarafından
Bnm ablam evlendi. 10 gün sonra onların kaldığı şehre çok yakın bı yere atandım. Annem babam ve ben üçümüz onlara gittik gece anlamlarda kaldık sabah beni atandigim yere götürdüler sonra onlar döndü ve anlamda iki gün daha kalıp eve geçtiler. Ayıp mı bilmem ama mecbur kaldık ablamda çok istekli çağırdı gelin gelin diye
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Bende 1 haftalık evliyken bir tanıdık gelmişti sınav için yani gelinebilir 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Öylesine tatil amaçlı mı gitmiş yoksa kalacak yeri mi yokmuş yani keyfi kalmaya yeni evli oldukları için kimse gitmek istemez diye düşünüyorum 
0 oy
(508 puan) tarafından
Yanlış değil bence ben evlendiğim sabah kayınpederimgile gittim babaları memlekete uğurlamaya, tabi baya utandım ama ayıp birşey değil 
0 oy
(537 puan) tarafından
Tövbe utanacak ne var ne saçma insansın duyanda babasının evinde gerdeğe girmişler sanacak
0 oy
tarafından
neden kalmasın ki.valla ben uzağa evlendim ailem düğün günü kayinvalidemde kaldılar.2 gün sonra gideceklerdi.dugunun ertesi günü gittim ailemi evime getirdim.illa bende,evimde 1 gece kalacaksınız diye. suyum bağlanmamıştı henüz erzak vs almamıştık ona rağmen ben de kalın diye tutturdum :) çünkü biliyordum ki 1 sene göremeyeceğim.1 gece kaldilar ertesi günde yolcu ettik ailemi sonra eşmle yine yalniz kaldik ne olacak ki.iyi ki de kalmislar
0 oy
(975 puan) tarafından
Bizde bigun anneer birlikte tryzemlere gitmistik o gece orda yattik baska oda olmadigi icin oturma odasinda bi kolltukta annemle babam bi koltukta esimle ben yattik ama yatmak denilirse tabi 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bana da gelmişti misafir ve kötülük yapıp gitmişti gitmemek gerekir aslında o kadar yeniyken 
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Bizde dogru degildir. Adetimzdir. İlk 6 ay yeni evliye bir özel durum olmadıkca hastalık vs gibi yatıya gidilmez. Gece aaat 10 a kadar oturulmaz. Rahmetli ananem cok kızardı. Alısamazlar birbirlerine evlerini benimseyemezler derdi. 
0 oy
(363 puan) tarafından
Oda birşey mi aynı odada yaşayan gelin kaynana damatlat var yada icguveyi o zaman onlar napsin ev ev üstüne yaşayanlar bunlar gayet normal şeyler 
0 oy
(6,118 puan) tarafından
Ayıp olan ne utanılacak durum nedir 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 889 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 357 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 856 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (535 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,823 cevap

45,131 kullanıcı