0 oy
1,391 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar dışarda çogu insana bakıyorum makyaj yok yüzlerinde leke yok ve pürüzsüz ve parlak acaba doğuştan mı ya mükemmel bir cilteleri var.  Yani bir işlem mi uygulanıyor yoksa dogusatan mi anlamadım

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkiside oyle canimm  esim bilee imrenir cildime   ya ne guzel cildin var puruz yok der   

Ekstra olarakk yıllardır  yaptigimm birseyy yokk   

Ha ara ara 16 yasindayken falan buz kupunuu beze sarip goz altlarima surerdimm . Yuzume surerdim cildi canlandirma etkisi varmis .buzun 

Daha sonra  benm cildim kuruyduu yuzum de pul pul dokulemeler yaşardım  hakiki zeytinyağı şeker ile karistirip yuzume surerdim ölü ciltleri soyardi o karışım.  

Daha sonraa  sıkıldım yapmayi bıraktım  ama o yaptiklarimin etkisimidir bilinmez yuzum cok puruzsuz masallah :) adet olmadan cikardi geri kendiliginden sonup giderdii iz de kalmaz 

Su aralar da yuzum icin yaptigim tek şey arko krem varya 

Yatmadan ondan suruyorum sabaha kadsr nemlenio cildim iyi oluyor 
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Çok şanslıyım ki. Öyle bir cildim var :D benim tek sorunum burnumda siyah nokta var çok az ama yinede hi olmasa diyor insan :D 
0 oy
(9,638 puan) tarafından
1. Genetik

2. Bakımlar kremler =para para para
0 oy
(843 puan) tarafından
Baı kızlar gerçekten çok şanslı dediğin gibi :) benim cildim kötü deil ama pürüzsüz de deil çok isterdim beyaz ve güzel olmasını dişlerim de ***** ah çocukluktan beri imrenirim hep 
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Benim öyle pürüzsüz ve genetik yaptığım makyajlara yüzümün delik deşik olması lazımdı ama hala aynı cilt problemim yok şükür annemin de öyledir ama kardeşim babama çekmiş onun cildi biraz sorunlu
0 oy
(339 puan) tarafından
Valaga canım 2 sene öncesine kadar bende özeniyordum kendime bakmaya başladım şimdi onlardan daha güzelim sabah akşam cildime uygun bir yıkama jeli ile cildimi yıkıyorum cildinin kusuruna göre serum veya tonik o emildikten sonra nemlendirici sabah güneş kremi oh mis haftada birde peeling yapıyorum canım isterse Cildimin durumuna göre haftada 2 de maske yapıyorum çok şükür fondoten bile kullanmıyorum 2 senedir 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Mesela ben :))))))
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Valla bn sadece bebek şampuanı kullanıyorum yüzüme temizligine sabah akşam bebek şampuanı ile yıkıyorum 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Makyaj bazı üstünde fondöten vrdır yada yüz bakımı yaptırıyodur yani manii manii 
0 oy
(6,045 puan) tarafından
Bebek poposu gbi dimi:) bnmde baya leke var lazere gdyrolar cilt bakımı yapyorlar bnde düşünüyorum yada cildiye güzel bir kirem veryor düzenli kullnyorlar bnde istiyorum yaa çok karma bir cildum var 
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Benimde oyle, doguştan, bide cildime hiç fondoten sürmedim, dugunde, mezuniyette falan o kadar, cilt bakımına gitmiyorum, ergenlik sivilcem bile cıkmadı, benim babamlar halamlar ablam falanda öyle , herhangi bir rutinim yok ,güneş koruyucu kullanmaya özen gosteriyorum sadece şuanda
0 oy
tarafından
Genetik cnm tamamen

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 938 göst.
21 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,259 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 278 göst.
23 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Devran.Aras (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (344 puan) tarafından soruldu

411,096 soru

12,373,936 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...