0 oy
1,173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bileniniz vardır ben 35+2 haftalık bebeğimi kaybettim tam 10 ay oldu biz 6 aydır korunmuyoruz olmuyor dün adet günümdu gelmeyince öyle sevindim anlatamam ama sabah namaza kalktigimda adet olduğumu görünce yıkıldım bı kızım var hamdolsun 2 buçuk yaşında 2.bebegim nasip olmadı ve ben inanın çok üzülüyorum o bebeğimin acısı asla dinmiyor napicam bilmiyorum bidaha olsun istiyorum olmuyor olmuyor sürekli veren de Allah alanda herşeye çok şükür diyorum ama kafaya takıyorum ağlıyorum çevremde herkes hamile sürekli birilerinin hamilelik haberini alıyorum delirecem gibi oluyorum çok çaresiz hissediyorum sürekli tevekkül edip kafaya takmamaya çalışıyorum niye olmuyor sizce 2.sezeryandan sonra bı sorun olmusmudur eşimde mi oluştu bendemi sürekli bunu sorguluyorum eşim ağlama nasip diyor kızıyor ağlamama ama anne yüreği işte dayanamıyorum acaba tüplerimmi tıkandı acaba yumurtaliklarimda mi bı problem var deyip duruyorum bidaha ki ayda olmazsa doktora gideceğim dedim eşime eşimde sen böyle ağlarsan olacağı varsada olmaz yapma diyor dayanamıyorum :'(

29 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından
Seni karnında evladıni kaybetmeyen anlayamaz herkes linç peşinde e evladın var abartma bilmem ne bak bende ilk bebeğimi kaybettim hamileyken covid oldum sonra kalbi durdu Rabbim öbür dünyada kavuştursun bizi onun acısını hiç atamam içimden bende sonra niye hamile kalamiyorum bida çocuğum olmicak ama burdaki psikoloji o giden bebeğin geri geleceği inancı çok şükür Rabbime sonra bı oğlum oldu şuan 3 aylık geçen 27 Eylül de öbür bebeğimin ölüm senesiydi ve ben ağlaya ağlaya dünyadaki oğlumla ilgilenemedim acısı çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın bizede tekrar evlat acısı yaşatmasın çok şükür sağlıklı evladımız var unutma cennette bizi bekliyor yavrularımız 
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım evet kaybetmişsin o seninle heo kalacak ama bunun için biraz toparlanmaya çalış çok zor ama en azından onun için çaba göster. Rabbim kimseye kimseye göstermesin benim arkadaşım 4 yaşında kızı vardı 38 haftalıkta halimle artık doğurcak ama hareketlerini hissetmemiş 1 gün gitmiş kordon dolanmış maalesef bebeği kaybetti o kadar kötü oldu ki sürekli ağladığını söylüyordu ki acısı çok taze lohusa yani neyse büyük kızını babaannesine gönderdi o arada beni böyle görmesin diye bebeği kaybedeli 1 ay bile olmadan maalesef büyük kızı da vefat etti 1 yıl olacak çalışmaya devam ediyor hayat devam ediyor ama konuşurken nefes alış verişi bile zor yutkunurken hep böyle bir şey var. O yüzden daha o kızın çok küçük zaten, o bebeğinin ömrü yokmış Allah en iyisini bilir öyle düşün ve akışına bırak benim kızların arası 5 yaş bebek olunca o yaş aralığında bile çok zorladım.

Diğer bir konu evet sezeryanda tüpler tıkanma ihtimali oluyo. Ben ilk sezeryandı 2. Hemen olmadı rahim filmi için gün aldım ama onj beklerkende saraçoğlunjn tüpleri genişletmek içi olan kürünü uyguladım. Brokoli kürü internetten araştır istersen tam kaç gün yapıldığını hatırlamıyorum ama biakç dal haşlayıp ılıyınca günde 3 defa içiyordum. Yumurtlama zamanında süt buharı uyguladımnama internetten araştır onuda canım. Kızımın lazımlığına sıcağa yakın süt koyuyordum üstüne oturdum ama yakmayacak. Sonra ilişki. O brokoli kürü tüpleri genişletiyor süt buharı da spermin tüplerden geçişini kolaylaştırmak için açıyor. O ay hamile kaldım ama Rabbim ol dediği için oldu buda bir sebepti bir araştırıp deneyebilirsin. Bence bikaç yıl daha kızınla vakit geçir gez toz 2.olınca büyüğe hiç sıra gelmiyo çünkü
0 oy
tarafından
Bak bacım benim halam 2 kez sezeryan doğum yaptı 3uncuyu istiyodu hemen hemen 3 yıldır ugrasiyo üstüne ben nişanlandı 1 sene evlendim kendim doğum yaptım çocuk 5 aylık oldu her yolu denedi doktora gitti yumurta geliştirici kullandı catlatici mi iğneler oldu çok yol denedi ama olmadı aynı senin gibiydi 2 kez düşük yaptı hamile kaliyodu tasiyamiyodu 4 5 haftalık dusurdu hep o da çok ağladı dediğin gibi 9 sene korundum kanalların tıkandı heralde dedi eniştem muayene oldu hiç bi sorun yok ama olmuyordu halan en son heralde Allah kulum iki tane verdim yeter 3uncuye sen layık değilsin diyo dedi deme öyle hala Allah'ın gücüne gider dedim çok geçmedi tam pes etmişti artık 6 haftalık hamileymiş hemde HCG değeri 20.000 üzerinde çıkmış ikiz bile olabilir demiş doktor şuan 12 haftalık bi gebe rabbim sanada nasi0 etsin gerçekten bak stres çok ektiliyo kadın tam pes etti hamile kaldı 
0 oy
(6,110 puan) tarafından
2 kayıp yasadim 4 sene içinde  hic senin gibi harap etmedim senin sarılacağın bir evladın var şanslısın bak şükür et  suan oğlum var tup bebekle kaldim tuplr yapismis kurtajdan dolayi  2 tane dogal yolla kaldim 10 ay debedim olmadi rahim filimi genetik derken tup bebek karar verdik 12 ay stresli engebeli yollardan gecdim hic boyle senin gibi olmadim suan 13 aylik oglum var 2 ci olursa olur olmazsa rabbim evladıma uzun omur versin dr git ve snr zamana birak verende alanda allah rabbim ol diyo oluyor kendini boyle yaparak olmuyor
0 oy
(810 puan) tarafından
Öncelikle Allah evladına saglik versin. Çok  zor bir şey yaşamışsın Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ben 6 haftalıkken düşük yaptım. Tam bir sene hamile kalamadım. Vücudun hazır değil demek ki halen. Sen kafana takma Rabbim hayırlı sağlıklı evlât versin inşallah.
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Bebeğini kaybedince kendi vücudunu kapatmıssin canım üzüntüyle oluşan vücut kilitlenmesi vardır ve hiç bir problem çıkmadığı halde bebeğin olmazz...... Anne karnında vefat eden bebek neden biliyor musun kucağına gelip yüreğini yakmamak için sen çok güçsüz müssun doğup kucağında vefat etse sen hep kendini suçlar ben günahkarim su yüzden bebem .vefat etti benim yüzümden deme diye anne karnında vefat edermiş ....  Üzülme diyemem ama hepimiz Rabbime gideceğiz elimizden gelmeyen şeylerden biri anne karnında müdahale edemeyiz .. hamile kadının çocuğu ... Yola çıkanın sonu ... Askerin yolu ... Kadermis bunlara müdahale edemeyiz ve ne olacağını bilemeyiz 
0 oy
tarafından
Sen böyle davranirsan zaten olmaz canım benim içini rahat tut bırak zamana psikolojik olarakta olmuyor zaten bebeğinde küçükmüş olur 
0 oy
(7,782 puan) tarafından
İki buçuk yaşında ki daha bebek ona ver enejini hem kaybının üzerinden daha ne kadar geçmiş nasılda hemen yeni bebek psikolojisine girebiliyorsunuz pesss.
tarafından
Allah sizin gibi düşünüp evlat acısı yaşamış bı anneye pes diyenleri ıslah etsin
(7,782 puan) tarafından
Kes be senin gibilerin bedduası tutsaydı gökten kemik yağardı anca üremeyi bilir yetiştiremez milletin başına bela edersiniz.
0 oy
(367 puan) tarafından
Sukur et ki bir evladin var.. tabi ko sende 2 3 tane cocugun olsun istersin ama nasip.. ne kadar aglasanda nasip.. Allahin gucune gider. Hic evladi olmayanlar var onlari dusun. Etrafimda hamile insanlar var deyip hasetlenme senin de bir tane evladin olsun nolacak. Allah ona saglik versin hayirli ömür versin bunu dile.....

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 351 göst.
0 oy
8 cevap 205 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslibugracan (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,049 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,705 göst.
23 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,635 cevap

44,596 kullanıcı

Kategoriler

...