0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (6,857 puan) tarafından
Kızlar merhabalar,

Kendi evime taşınmıştım geçenlerde balkon baya büyük ve bura çok soğuk kış i sert geçiyormus. Ben kapalıyız rahat edeyim die siyah istiyorum ama cokmu kararlik yapar evi ?

21 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
Mavi yap canım o daha iyi siyah çok karanlık oluyor eşim camcı ordan bimkyorum varsa bir sorun sorayım akşam 
(7,035 puan) tarafından
Evet canım gosteriyor siyah cam istiyirsan yansımalı diyorlar ona ondan yap
(135,889 puan) tarafından
vaay anasini laa
(6,857 puan) tarafından
Evet onuda farkettim ayna gibi gözüküyor
(7,035 puan) tarafından
Canım yansimalini şöyle  gündüz dışardan gozukmezsin ama gece ışık açınca görünüyor yani
(7,035 puan) tarafından
10 parmağında 10 marifet şuan oturduğum evimizide eşim yaptı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde balkon bayaa büyük siyah yaptıracam canım karanlık olsun bişey olmaz en azından rahat ederim evimde
(6,857 puan) tarafından
Dışarda bakıyorum yeni evler hep siyah cam ama yine iç gösteriyor. Beyaz yapanlar stor perde takmış vala çok kararsız kaldm sürekli değişen birşey de degil
tarafından
Aynen öyle valla canım ben katlanabilir siyah cam yapacam
0 oy
tarafından
benim siyah ama karanlik degl o kadar 
(6,857 puan) tarafından
Güneş alıyor mu ev
tarafından
ogleye kadar aliyor
(6,857 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(135,889 puan) tarafından
perde verrim dersen beyaz siyah da iyi ama lekeyi cok belli eder
(6,857 puan) tarafından
Bilemedm sevdos ya sürekli değişen bişi de dedik begenmezsen takarım kafaya biliyorum
0 oy
tarafından
Canım biz kiradayiz balkon cami siyah tesettür açısından cok rahat içerisi gorumuyir ama mavi rahat görünüyor 
(6,857 puan) tarafından
Ya dışarda dün gezinirken baktm siyahın da tonu var galiba simsiyah olan gözükmüyor ama bazıları gözüküyor
0 oy
tarafından

image

image

Hayr canm yapmaz benm bütün camlarım filimli eşim oto cam filimcisi bütün evin camlarına filim çektirdim 

image

image

(6,857 puan) tarafından
Bnm eski ev bı balkon camına film yaptık ama çok kararttimi anlamadm cnku diğer cam açıktı. O zmn siyah yaptiriym
tarafından
Siyah yaptır rahat edersin canm evin içi karanlık olmuyo resim atmamı istermisin kızımın odasını atayım istersen
(6,857 puan) tarafından
At cnm. Sana zahmet balko 5bucuk boyu enden 1.60 cm küçük olsa tereddüt etmem ama mutfak ve yatak odası bir cami da etkilenecek
tarafından
Ekledim canm bak . Odam balkon içinde değil ama ben karanlık olucağını düşünmüyorm postunu kapatma sana hava kararmaya yakın olan halinide atayım
(6,857 puan) tarafından
AA. Beyaz cam gibi duruyor. Yukarda sihirlimom aynalı siyah yaptır fln dedi buda mi ondan acaba.
tarafından
Bnmkide aynalı canm dişardan kimse göremiyo anca ışığı açarsam görürler . Bnmkide siyah canm güneş veya gün ışığı vurduğunda siyah olmuyo bak sana eşimin yaptığı malzemeyide atayım
(6,857 puan) tarafından
Eşin mi yaptı bunu ?
tarafından
Evwt canm eşim oto cam filimcisi bak yaptığı malzemeyide attm
(6,857 puan) tarafından
Hee bunu biliyorum cnm smdi adam bize beyaz 14 bin siyah cam 16 bin demiş.  Kendisi yapcak yani balkonu kapattircaz
tarafından
Evet canm senninde balkonunun camlarını siyah istersen bunlarla kaplıcak sanırım . Çok büyük rahatlık siyah yaptır canm
(6,857 puan) tarafından
Tamam cnm sagolasn akşamda iyi olur ışık vurmaz hem.
0 oy
(6,936 puan) tarafından
Canım balkonlar zaten cam sistem tüm cam açılıyor yani güneşli vakitte acarsın soğuk oldumu kapatirsin 
(6,857 puan) tarafından
Sanırım öyle yaparım bnde haklisin
0 oy
tarafından
Siyah daha iyi bence 
(6,857 puan) tarafından
Evet çoğunluk siyah demiş Cnm sagolasn
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Evi çok karanlık yapiyo siyah da mavi de bence. En iyisi düz cam
0 oy
tarafından
Yok kız siyah yaptır büyük rahatlık keşke benim imkanım olsa da bende yaptirabilsem 
0 oy
(8,933 puan) tarafından
Benim dayım yaptırdı sıyah bence güzel seni kımsede görmüyo rahat oluyo
0 oy
(385 puan) tarafından
Bizimki dıştan siyah içten kahve gayet güzel canım
0 oy
tarafından
Benim balkon siyah hiç karanlık olmuyor
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Benim camlar mavi kesinlikle tavsiye ederim canım istersen fotoda atarım 
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Aynalı yansımalı siyah cam oluyor canım katlanan model onsan yaptır hem iç göstermez hem de aydınlık olur
0 oy
(530 puan) tarafından
Bnm iki balkonumda kapalı biri siyah biri beyaz gibi rengi ikisi de aydınlık oluyor karanlik değil kullanımı aynı kirlenmesi filan ama siyah daha güzel duruyor dışarıdan filan 
0 oy
(12,834 puan) tarafından
Kız sen siyah yapıyorsun ama sadece dışarıdan siyah oluyor içersen normal cam

Karanlık göstermiyor 
0 oy
tarafından
Gri tonlari olabilir
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Mavi iyi olur siyah çok kapkara oluyor 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama şöyle de bişey var yazın sıcaktan patlıyosun camları açıyosun zaten o yüzden normal cam yaptırdım önüne de stor asıcam inşallah yazın camı açar perdeyi kapatırım hiç değilse hava gelir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 318 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 407 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 190 göst.
+2 oy
7 cevap 323 göst.
2 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sjsjhs (254 puan) tarafından soruldu

412,463 soru

12,417,595 cevap

45,083 kullanıcı

Kategoriler

...