0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (497 puan) tarafından
Kardeşimin bebebegi 6 günlük 15.5 sariligi varmış yatış vermişler 2.500 tlye istememiş sarılığa ne iyi gelir 

9 Cevaplar

0 oy
(3,505 puan) tarafından
Gününe göre sarılığı yüksek özeli kabul etmediyse devlete gitsin devlet de yatış verir 
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Devlete gitseydi hemen bende yatırdım 2 güne çıktık bol bol yıkasın emzirsin
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Devlet hst gotursun orda yatırırlar zaten mavi ışık alması lazım. Normalde bol emzirmekle sarılık çabuk atılıyor ama bu değerden sonra emzirmek de fayda eder mi bilemedim yatışı yapsın bence 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Doktorun yatış verdiği şeye burdan aldığınız tavsiyelerle mi fayda bekliyorsunuz? Durumu yoksa gidip devlette yatırsın.
(497 puan) tarafından
Akıl akıldan üstündür
0 oy
(693 puan) tarafından
Kızımın sarılığı 9 du 10 olursa yatış vericem dedi istersen devlete yatış yapalım ama şart demişti ki sırf yatırma taraftarı olan biri değildi serum iğne falan yaptı o ara 2 saat hastanede geçirdik kesintisiz süt verdim 9 da kaldı sütun azsa cahil insanlar gibi mamaya karşı olma hemen al doyur dedi mama aldık yemedi zaten vok şükür sütüm açıldı verdim 15 çok yüksek su an maddi durum yoksa devlete götürün ama paradan ziyade çocuğun sağlığını düşünün gecmıs olsun 
0 oy
tarafından
Özel yerine devlte gitmyi densn 
0 oy
tarafından
Emzirmesi lazm canm
0 oy
(4,279 puan) tarafından
Benim bebeğimde de sarilik vardı 13.2 çıktı ben bol bol yedirdim iki güne atlattı çok şükür 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Hurma suyu çok iyi geliyor canım. Hurmayı elinle açtır sıcak suya koy soğuyana kadar bekle sabah akşam bir çay kaşığı ver sürekli de emzirsin ama ihmal de etmesin Allah korusun beyni hasar alır çocuğun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 60 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde TOSB!K (18,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
10 cevap 202 göst.
0 oy
9 cevap 219 göst.
23 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

411,384 soru

12,383,294 cevap

43,359 kullanıcı

Kategoriler

...