0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Nerden başlasam bilmiyrm şimdiden kusura bakmayın karışık olmuşsa.  

Hafta sonu bana misafir gelecekti 3 ev. Bir gün  öncesinden haber ettiler. Bende eşim sağolsun kızıma baktı kızımda daha 13 aylikbu arada  bende 3 çeşit yaptım gece 2 e kadar. Kalan diğer ürünleride gün içinde yapmaya çalıştım.  Yaptım kurdum sofrayı neyse ben bekliyrm ki 1 de gelirler bekle bekle saat 4 de anca geldiler. Yediler ictiler neyse kızımı o ara uyuttum geri sofrayı topla bulaşık yıka  fln derken saat 7 oldu baktım esleri geldi kaynanam başladı bunlar da açtır işten geldiler onlara da yemek yap eee tamam da ben saat olmis 7 ne yapam zaten yoruldum sen yap dedim. Yaparsın yaparsın dedi Kızım uyandi durmuyo kostur kostur yemek yaptım kurdum soframi aynı şekil yıkadım ettim bu seferde yatılı kaldılar onların sabah kahvaltısı fln derken ben öldüm resmen yorgunluktan açlıktan sabaha kadar kustum ateşlendim. Kaynanam bana gram yardımcı olmadı bugünde gelmiş diyor ki eşime karına söyle de gelsin camlarımı silsin.  Dedim eşime kusura bakmasin. Yapamayacak durumda olur amenna ama annem resmen beni eş*şek yerine koyuyo dedim. Kendi işini kendi yapsın dedim. Eşimde dedi anne hatun baya yorgun.  Sen esrayla yavaş yavaş yap dedi. Ya siz olsanız size gram faydası dokunmayan sürekli zararı olan birine yardim eder mısınız..?  

10 Cevaplar

0 oy
(7,108 puan) tarafından
Kendim bilmeden soru açtım sandım ödüm koptu 
tarafından
Postu okudum sen sandım vallahi Ayşe :)
(7,108 puan) tarafından
Yok ama senden şüphelendim :) he abla ya kendim yazmadan nasıl açtım dedim
(7,108 puan) tarafından
Postuma gelin ablalar kardeşlerim ya
(6,308 puan) tarafından
Kız bende sen sandım vallahi jdjdjs
(7,108 puan) tarafından
Amerikalim ben olumsuz şeyler açar miyim hiç
-Reklam-
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Ya yüz vermeyin ya yazık sana içim gitti beeeee yediniz içtiniz kalkın gidin :)
(1,120 puan) tarafından
Ya sorma varya oldm resmen
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Asla etmem daha kayinvalidem bana gelicek temizlik yapmaya ben istemiyorum eşime ikimiz yapalim cocugu oraya yollayalim cocuga baksa yeter diyorum kayinvalidem oraya gittikmi cocugumun altini alir yemegini hazirlar asla kalk sunu yap dememistir 3 sene oldu ben evleneli senin kayinvaliden resmen hizmetci ariyor kendine kişlik hazirligimi bile kayinvalidem kendisi yapti bana yolluyor hamileyim diye Allah razi olsn ondan
(1,120 puan) tarafından
Yok biz yeri geliyo ekmek almadığımız günler oluyordu yi ede kapımızı açmıyordu
(2,128 puan) tarafından
Kiz sende aynisini yap temizlik icinmi ariyor acma asla gelmek icinmi ariyor acma eşin yokken varken aç maostan o anlar haddini bilsin bu nee
0 oy
(137,869 puan) tarafından
simdi kaynananin misafirlerinemi hazirljk yaptin
(1,120 puan) tarafından
Yok asko  şimdi hem ev gorme hem bebek hemde gelin görme niyetiyle misafir bana geldi ama ben kimseyi tanımıyom otomatik . Mecbur kaynana da var
0 oy
tarafından
Ay ne kocalar var . Kaynanana fırsat verilirse yapar. Bizim eşimle aramız bozuk ben ayrılmayı düşünüyorum ve burayı gördükçe benim adam bana melek geliyor . Sana yemek yaptiracaklarina dışarıdan bisey yaptirsaydi esin yazık sana da 
(1,120 puan) tarafından
Kocamdan ben razıyım elinde olsa yapardi ama maddi durum bizin sıkışık.  Kaynanamfena
0 oy
(14,422 puan) tarafından

E bide bunları nüfusuna geçir de tam olsun bari :ermm:

(1,120 puan) tarafından
Dusunemedim değilde 25 kişiyi ben nüfusa vermezler
0 oy
(19,369 puan) tarafından
İş yaptıracak bir de doğrudan bana demeyecek karına soyle diyecek oh ne güzel başka var mı isteği. Asla yapmam benim kayınvalidem sagolsun beklemez de 
(1,120 puan) tarafından
Benmki  istiyor ki gelin hem aşağı evi temizlesin hem yukarı evi temizlesin hemde imi eve yemek yapsın ben hiçbirşeyi ellemeden boş boş gezem
(19,369 puan) tarafından
Yapma canım ya valla kendi annem bana çok iş yaptırmazdı evlendim bir evin sorumluluğunu üzerine aldım çocukta var ancak kendime yetiyorum. Açıkçası da kayınvalideye iş görmeyi kendime yediremiyorum ben neden dersen kendi anneme bile yapmadığım işi bana her fırsatta el olduğumu hissettiren asla evladı gibi görüp evladı gibi bağrına basmayan birine yapmak ağrıma gider kendi aileme haksızlık gibi geliyor ayrıca geliniz biz hizmetçisi değiliz kimsenin
(1,120 puan) tarafından
Almıyorlar ki eski kafadanlar
0 oy
tarafından
Yok artık daha neler çok bile yapmışsın sen anlatırken ben yoruldum 
(1,120 puan) tarafından
Bide bnm halimi durun bacı
tarafından
Canim ama bizim  gibiler geçmiyor bu devirde arsızlar çok kıymetli oluryor
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Su bebekli insanlara misafir gelmesinden nefret ediyorum kendi adima konusayim misafire bakiyim derken cocuk helak oluyo ikisine bakiyim derken ben helak oluyorum yardim eden zaten haak getire o yuzden kimseyi istemiyorum kusen kussun alinan alinsin modundayim oyle kaynanaya iş yapmayi birak slm vermem hele o yemegi yap kisminda elimi bile vurmazdim halimi gormuyo gibi emrivakiler elo var kolu var otursun silsin silmiyosada pasagindan gebersin sana mi guvenmiste yapmis her işini gelin almis temizlik robotu deeeelll 
0 oy
(66 puan) tarafından
Aslaa yap dıyen olrsada otur kendın yap derım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 342 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,345 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 515 göst.