0 oy
609 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar uzun olacak hakkınızi helal edin ben kaynanamla beraber oturuyorum üç katlı ev üç eltimin evi yanımızda benden büyük bi eltim var oda o üç katın içinde oturuyor kaynanam hiç sevmiyor onu hatta nefret ediyor neyse bugün oğlumu kapıya çıkardım eltim penceredeydi konuştuk laflaştik derken bir saat geçmiş biraz eski zamanlardan bahsetti eltim bana çok çektirdiler falan dedi neyse konu konuyu açtı sonra eve geldim kaynanam dedi ki sen ne konuşuyon onla dedikodu yaptığı belliydi söyle bizden konuştu mu dedi normal konuştum konuşmaz miyim dedim yani bildiğin hesap sordu 

12 Cevaplar

0 oy
(4,320 puan) tarafından
Kötü kaynanalar ölsün ya cidden 
(470 puan) tarafından
Ölsün de eşi çocukları falan hepsi bize kalsın daha beter ölmeleri bence
(4,320 puan) tarafından
Orda da haklisin vallaha
(9 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni Allah'ım da seni güldürsün inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Sen ayrı ben ayrı deseydin sanane ne konuştuk ise aramızda sen sevmiyorsun diye ben de muhatap olmiyim mi diyeceksin 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Duymuş olmasın siz konusurken. Yüz verme astarını ister bir de eltinde olsa dinle ama laf vermemeni tavsiye ederim 
tarafından
Çok haklısın cnm yani eltimin bana bi kötülüğü dokunmadi ama mesela eşim falan da diyor eltime huyu kötü dedikoducu diye
(1,830 puan) tarafından
Hiç belli olmuyo gerçekten kendi annen kardeşlerin dışında konusma kimseyle onlar hakkında dağa anlat taşa anlat buraya anlat ama onların içinde olan birine anlatma çok tehlikeli dönüverir olan sana olur gülüm
tarafından
Sağol cnm
0 oy
tarafından
He kiz seni cekistirdik cekirdegimiz eksikti deseydin..
0 oy
tarafından
Verseydin cevabını kiminle konuşacağına o mu karar verecekmiş 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Dedikodu yaptığı belliydi derken puhahahahhaha 

Yarası olan gocunur kim bilir ne yaptı zamanında geline
0 oy
(101 puan) tarafından
Ne yani sen küssen bendemi konuşmayayım. Kaynanam komşuyla küs konuşmuyor yıllardır ben o kadını görünce hep selamlaşırım
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Allahım ya noldu yani konustuysan konusmasan da elti işte olursun boşver aldırma konuştuk biraz işte de geç merakli
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Adrenalin var zannettim 
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Demekki bı korkusu varki o geline cektirmiski sanada anlatmasindan korkmuş 

Sen küssün diye bende mi küsecegim anne deseydin 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sadece meraktan sormus gibime geldi hesap sormak değil bu
tarafından
Hayır canım ne meragi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 545 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 355 göst.
25 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 702 göst.
0 oy
19 cevap 1,424 göst.

409,191 soru

12,298,232 cevap

38,382 kullanıcı

Kategoriler

...