Canim demir eksikliğinden dolayı vücut istiyo yani insanın elinde olmayan bi durum,şuan önüme getirsen yemem mesela ama inan öyle bi duruma geliyodum ki o unun tadı sanki tüm gün ağzımdaydı hani bi tabir varya ağzımın suları aktı diye ben yiyemedigim zaman resmen o tadı hissediyodum,hergun mutlaka kahve içerdim o kahvenin telvesi cok olsun diye 1 fincanlik kahve için 2 3 tatlı kaşığı kahve atiyodum ki fazla yiyebiliyim diye ve bi gece evde kahve bitti bu saatlerdi heryer kapalı eşime desem bile gidip almaz çünkü doktor onun yanında söylemişti kesinlikle tüketme onlari dedi onu duyduğu için istesemde almazdı ama Allah razı olsun başka bise istesem daha ağzımdan laf çıkmadan gider alir getirirdi onlari hayatta almazdı o an istesem,velhasıl o gece kahve olmayınca sabaha kadar gözüme 1 damla uyku girmedi yemin ederim sabah kadar o telvenin tadı ağzımda dolandı durdu resmen yani aslında çok kötü bu durum ilac kullanmama rağmen o istek bitmiyodu ilk cocugumda olmadı ama ikinci de bu tür şeyler yaşadım