Oğlumda süt alerjisi var ve kuruyemiş alerjisi. 5 aylıkken kan ve deri testi yaptık negatif ikiside ama alerji oluyor yine de. Ek gıdaya başladık üç gün kuralı ile neye alerjisi var neyr yok hepsini anladım artık. Ona göre yiyeceklerini hazirliyordum. 8 aylıkken ben kendim yiyeyim bir benden geçecek mi diye denedim fakat geçmiyordu artık. Şuan 12 aylık olacak fakat 2 haftadır ağız kenarında sürekli döküntüler var. Ensesinde var, karnına atıyor, pişik oluyor ve kafasında iltihaplı sivilceler çıkıyor ve çok fazla kaşınıyor. O yüzden gece uykusundan bile uyanıyor. Üstüne birde diş çıkarıyor. Benden dolayı alerji yapmıştır belki diye kestim yine süt ürünlerini. Kabak , brokoli, koyun eti, ıspanak bunların hiç biri alerji yapmıyordu fakat şuan hepsi alerji yapıyor. Ve daha bir sürü şey. Ben oğluma sadece bulgur ve tavuk eti patates veriyorum hergun sadece. Kahvaltıda da yumurta pekmez sadece.
Bu şekilde alerji yapmayan yiyecekler sonradan alerji yapan var mı acaba? Lütfen artık gerçekten çok yoruldum. Az önce oturdum hüngür hüngür ağladım. Çünkü artık oğluma ne yedirecegimi gerçekten bilmiyorum;((( doktora sıra alacağım ama o da 1 aydan önce sıra gelmez çünkü o bölümde çok yavaş sıra geliyor