Bursadayim,araştırma hastanesi olduğu için doğru düzgün doktor yok hepsi şehir hastanesine gitti burdaki o hastanede normal doktor çok çok az var geri kalanı stajyer veya asistan,doğumu yaptıranlar doktor değil ebeler yani normal doğum yaptığın zaman dogum doktorunu göremezsin Allah korusun anca aksi durum olursa o gelir onun dışında dogum bitene kadar meydanda yok ve çoğu devlet hastanesinde böyledir ve ablamı 2 gün hastane de sancı çekenlerin doguranlarin arasında biraktilar 2 gün sonra doğum yaptı çıktığında psikolojisi alt üst durumdaydi ablamın doğumunu yaptırıp cocugu kucağına bırakıp gitmişler yarim saat sonra gidip bebeği alıp giydirdiler ve büyük şehirde bunu yapiyolar,ablam heryeri meydanda bi şekilde mecbur beklemis gelen geçen herkes herseyi görmüş heryeri kanlar içinde mahrem bölgesi örtülmemiş doguma hazırlananlar ablamı o şekilde görmüşler o insanların da psikolojisini düşünemiyorum yani bi insan hay.vana böyle muamele yapmaz o yüzden adim bilr atmıyorum o hastaneye,cok şükür durumumuz iyi ama olmasa bile napar eder özele giderim ki hamileliklerimde dahil çocukların muayenesine bile hala doğum yaptığım hastaneye götürüyoruz Allah hepsinden razı olsun aldıkları paranın mislini hakediyolar gerçekten