0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Sizde de böyle oldu mu güvenecek eğlenecek biri kalmadı hayatımda yenilerini de eklemek istemiyorum kimsenin samimiyetine güven kalmadı eşimin arkadaslarinin hanimlariyla tanışıyorum hiç eğlenceli değiller sanki evlenince ciddi olmak zorundayız gibi bide hep mal mülk altın konuşuluyor komşular zaten yok eskiler hep bir yere dağılmış telefonu elime alıyorum konuşacak birini bulamıyorum nedir bu böyle ya bir ben mi böyle yanlız hissediyorum eşim var Allah'a şükür o da olmasa kafayı yicem :)

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim arkadaşım arkadan konuşmuycak ne olursa olsun yanımda duracak aynı şekilde bende onun yani böyle biri de zor ya :) o yüzden tekim 
(102 puan) tarafından
Ben de öyleyim yasadigim bir kaç kötü arkadaşlık yüzünden kimseye guvenemez oldum :)
-Reklam-
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Bende aynı fikirdeyim. Ben normalde egelnceli Bi insanım herşeye alınmam gülmeyi severim filan ama yeni arkadaş bulunca ciddi olmam gerektigni hissediyorum Bi espri yapsam acaba yanlış anlar mı gibi düşünüyorum rahat olamıyorum 3 tane liseden arkadaşım var yıllardır görüşüyoruz sadece onlarla rahat iletişim kurabiliyorum 
(102 puan) tarafından
Ben de böyle hissediyorum eğlenceli kişiliğimi öldürüyorlar kendimi rahat hissetmiyorum olduğum gibi gösteremiyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 664 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
31 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 510 göst.
16 Aralık 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (5,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,668 soru

24,033,998 cevap

328,830 kullanıcı

...