Sürekli isim postu açıyorum belki size komik gelebilir ama gerçekten isim bulma çok zor, zor olan aslında eşinle hem fikir olmamak🥹
Netleşti artık cinsiyet bir ismi olsun istiyorum belli olsun son dakika da öylesine bir isim verilsin istemiyorum oğluma. İlk çocuğumun ismini babası bıraktı babasının adını bıraktı bu maraş yöresinde bir gelenek gibi birşey asla rızam alınmadan isim konuldu. Ikinci çocuk hakkı benim ben isimini koyacağım fakat eşime söylediğim isimlerin sayısını bilmiyorum hiç biri ile hem fikir olmadık. Kenan ismini söyledi ben razı gelmedim kendim koyacağım kimse müdahil olmasın dedim. Cidden şakasız ben isim bulamıyorum...
Aybars, Pars, Göktuğ, Alparslan vs vs isimler bana çok kaba itici geliyor. Daha güzel isimler var bu tür isimler hoşuma gitmiyor.
Buğra ismi hoşuma gitmişti fakat anlamı pek yok ve hastalığı olan bir isim dendi. İsminin manası olmaması vazgecmeme yetti.
Oğlunun ismine yakın bir isim bak dediler Adem-Erdem isimleri uyuştu. Erdem ismi de pek sinmedi içime.
Batın ismi bi an önüme düştü onun da anlamı Allahin 99 isminden birisi.
Anlayacağınız düştüm bir isim bataklığına nasil çıkacağım bilmiyorum.😒