0 oy
232 göst.
Aile kategorisinde (121 puan) tarafından
Merhaba hanımlar.Annemle kaynanam arkadaşlar. Bugün arkadaş ortamında buluşmuşlar kayınvalidem gelinlerden bahsederken aman tesettürlü olsa ne olur huyu ahlakı güzel olsun terbiyeli olsun tesettürlü olup terbiyesiz olması ne işe yarar gibi konuşmuş. Biz taşınacağız bundan bahsederken de oğlum taşınacak gibi konuşmuş beni hep yok sayıyor en son oturmaya gittiğimde de kocama sen uykunu aldın uyudun zaten boşver otur gitme dedi hiç beni düşünmedi gelinin uykusu var mı yok mu. Sonradan gitmiştim oturmaya aç mısın tok musun bile demedi. Ben hamileyim hamileliğimden beri bir kere bile beni arayıp sormadı ne yapıyorsun nasılsın diye. Görümcemi bana kalmaya yolladı hamileydim midem çok bulanıyordu bir kere arayıp ne yaptın nasıl oldun teşekkür ederiz sağ ol bile demedi. Sonra görümcemin evine bırakmaya gittiğimizde teşekkür ederim sağ ol sana da yük olduk bile demedi hiçbir şey olmamış gibi davrandı.

3 Cevaplar

0 oy
(7,107 puan) tarafından
Balım uğraşın mı yok eskilere dönüp dönüp bakma boşver 
(121 puan) tarafından
Of napim gerçekten çok üzülüyorum çok kötü kalpli hep başkalarının yanında oynuyo bana.Daha evleneli 1 yıl oldu ben ona bi şey yapmadımkş
(7,107 puan) tarafından
Tesettürlü ile ilgili dediği çok doğru ... Bide şöyle bişey var ortamda söylenen sözlerin öncesi vardır bir muhabbet ortamı vardır ... Bide sana getiren bu sözleri fesatlık bence .... Bende tesettürlü yum bencede olup olmamak önemli değil insanın yaptiklari güzel olsun
-Reklam-
0 oy
(17,627 puan) tarafından
Aynı hepsi canım ben dört ay evimde misafir ettim hamile idim üstelik oturacak yerde yoktu 1+1 evde odamda geçirdiğim o dört ayı annemin yanında bana hep oğlum kızım baktı dedi duymadım ki bir kezde desin Allah razı olsun gelinden diye 
(121 puan) tarafından
İnanamıyorum yaaaa
0 oy
(937 puan) tarafından
Aaa oğlunun evi sende oğlunun kolesisin zahmet ne demek mecbursun sen haddini bileceksin ne de olsa gelinin offff aynen bu mantiktalar yaa bende deliricem 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 455 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
11 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Guladimsadecegul (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.