0 oy
1,369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından
 Eşim 33 bende 30 yaşındayım eltimde 25 yaşında daha yeni gelin oldu, neyse konuya geleyim eşimin halaasına gittik hep birlikte  bayan oturmasına eşim bizi bırakıp gitti  halanın kocası eve gelince eltimde eşimi arıyor ki abi acmısın gelde tabak ayarlıyım sanada diye,     oysa ben daha önce aradım, eşimi naptın gelecekmisin bişey yedin mi diye, ay ben sinir oldum sana mı kaldı,  ben düşünemiyorum mu bunu  bide gelip bana diyo ki abimi ben aradım diye,   dedim ben konuştum o yemiş yani haberim var,   bide foto cekimlerinin videosunu gecenin 1 inde hem bana hem eşime atıyor  yani, aynı yerdeyiz niye  eşime atma luzumu görüyorsun, yNi bayanlar bu şeyler benim için   dikkat çekici şeyler 2 seferdir böle bana gereksiz hareketler geliyo. Kimse linç etmesin,  baştan önünü kesmem lazım ,
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

67 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Devir kötü canım sen dikkat et .Allah böyle insanlardan korusun
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
Yani abest olmus benm eltimde benm esime el kol hareketi yapiyordu inanmazssin ayagiyla gotude falan vuruyodu daha nisanliydkk uyardim.. kaynanama demis kaynanamda dedk ki onlar kardes beraber ayni yerde cslismislar esim abisi ve eltim samimilermis falan abest geldi agzim acik izledim dedm ne bicim ailesiniz icimden ama suan yapamiyor yapsin hele belli bir mesafe her zaman sart 
0 oy
(1,666 puan) tarafından

Hahshahha yazık ya yeni gelinler göze girmek için daha neler yapicaklar acaba :))))))))))) genelde öyle olur ama sen o aileye yollarını verirsin ama yeni gelen sanki senin de kaynanan gibi hareketler yapar sanırsın bana 50 yıllık ev kadını ahh güzelim ya dışardan nasıl komik göründüğünü bir bilsen keşke :D

0 oy
(4,589 puan) tarafından
6 senedir evliyim belki.10.senedir.kaynimi tanırım birbirimizde numaramız bile yok sadece eşim falan uyurken pes peşe ararsa eltimde evde yoksa bişi olmuştur diye açarım eltim.evdeyse eltimi.ararim acil bişi mi var diye
0 oy
(439 puan) tarafından
Tersle sanane sanami kalmis de 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Benim eski elti de çok farklı değil, abim abim diye diye gevşek gevşek gülüyodu, her yere çağrıyodu. Girtiğimiz yerde bahçeye çıktılar ailecek ben eşimle içerdeyim abii gelsene bi dedi, kaynım çağrıyo sandım meğer abiciğine bahçeyi gösterecekmiş ay hatırladıkça deli oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 674 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 404 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

411,822 soru

12,397,449 cevap

44,255 kullanıcı

Kategoriler

...