0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
26 haftalığız daha ama karnım çok gerildi büyüdü böbrek ağrılarım çok fazla bir buçuk aydır çekiyorum. Birde zona çıkmış karnımın kenarında. Ayrıyeten ikide evde oğlum var çok şükür ama insan stres oluyor ister istemez. Doğumum nasıl olacak falan... Siz sezeryan mı normal mi bana destek olur musunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(13,308 puan) tarafından
Yüksek ihtimal sezeryan olur ve yüksek ihtimal 32-35 arası alır doktor zorlamaz seni. Önemli olan akciğer gelişimi. Yüksek ihtimal küvöze de alır. Genelde öyle oluyor. Korkma genel yaşanan bunlar. Artık ikiz doğumları riske atmamak için tedbiren yapıyorlar. 2-2.5 arası olursa kiloları almaz bile küvöze. Sadece sen gayret et. Sana yardıma biri gelebilirse gelsin bu dönemden sonra 
-Reklam-
0 oy
(403 puan) tarafından
Canım benim ikiz 13 aylıklar biri yardımına gelsin erken doğum riskin olur karnımı görsen çatlaklara dolu ve sarkık 28 haftada benimkiler gelmeye çalıştılar iki akciğer iğnesi vurdular ve ben 1 ay boyunca Ankara'ya sevk edildim orda kaldim kocam Suriye'deydi ancak 34 haftaya kadar durdurabildiler acil sezeryana alındım çok sikintiliydi yani sana demem o ki hiç bir iş yapma kendini yorma biseyi kafana takma biri gelsin yanına o yapsın sen sadece ye iç yat bebislerine iyi bak rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin 
0 oy
tarafından
İkizde normal olmuyor kuzum minnak doguyorlarlar riske atmamak için sezeryan oluyor çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bende ikiz anasiyim ☺️
(1,929 puan) tarafından
Ben normal doğum yaptım. Yanlış bilgi vermeyin.
tarafından
İkizlere mi ilk defa duyuyorum kaç Dr gittiysem ikiz gebelik normal riskli dedi kabul etmediler
(1,929 puan) tarafından
Baş baş aşağıya bebekler , ve doktorum çok destekti sağ olsun. Pozisyon çok önemli
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Allah kolaylık versin epey yol almışsınız. Benimde iki evladım varken ikizlere gebe kaldım.

Zor bir gebelik geçirdim. Gurbetteydim ve destek olanda yoktu. 37.haftada normal doğum ile dünyaya geldiler . Şimdi 14 aylıklar hamdolsun. Günler haftalar birbirini kovalıyor. Hiç bereketi yok zamanımın. 20 günden sonra yalnız ben baktım. Hergün ayrı Bir macera ile geçiyor. 
(1,929 puan) tarafından
Tam 37 haftalıkken doğdular 2540 2540doğdular. Sizinkiler kaç kğ doğdular kaç yaşındalar
tarafından
Oyy maşallah 2250 Gr dogdular 2 yasindalar şuan
(1,929 puan) tarafından
Ya maşallah nasıl rahatladıınız mı ikizler sakinledi mi
tarafından
Yok canım nerdee erkek çocukları aşırı hareketliler hala zorlanıyorum valla
(1,929 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah Rabbim sakinlik versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bilge.29 (45 puan) tarafından soruldu