Düşünce yapım da kendimden çok hep karşımdakine önem veririm kırılmasın, üzülmesin günah diye.. ve ben bu hakkımı hep kayınvalideme kullandım.. ben sessiz kaldıkça daha çok daha çok daaha çok üzerime geldi, bana ve eşime işimiz ile hakaret etti ne biçim öğretmensin ne biçim mühendissin tarzında(aşırı haksız yere, ki haklı bile olsa bana ters geliyor bu cümleler)..Kendi aileme gitmeme yada gelmelerine veya eşimin ailemle çok iyi anlaşmalarına burun kıvırdı düşman kesilir gibi iş yaptı laf sözle.. 2.5 yaşındaki oğluma doğdugu günden beri anne şunu şunu lütfen yapma dediğim halde benden habersiz evladima inadına yaptı görümcem kayınvalideme defaalrca uyarsada dinlemiyor(3 aylıkken dondurma yedirmeye kalktı kendisine kısacası böyle soyluyum).. bütün gelinlerini ogullarına doldurmak desen tartışma esnasında zaten hep var... Eşim her konuda arkamda oldu annemin huyunu biliyorum diye. Bu saydığım her konu için ailesiyle tartıştığını dahi biliyorum evimin huzuru gitti. Ama bundan zevk alır gibi iş yaptılar.. Ve ben 5 aydır ısınamiyorum kalbim o kadar parçalanmis ki affedici yaklaşsam dahi eskisi gibi hiç değilim çünkü 2 gün çok sıkı fiki olunca bizim evde 3. Gün kendi evim huzursuzlaniyor.. yüzüne guldugumde kendimi sorguluyorum anneme dahi laf etti niye gülüyorsun bu kadar mı gurursuzsun diye... Ya anlatamadigim daha çok şey var eşim ile çok çaba verdik annesi konusunda ama beceremedik ne kaynımgil ne de biz. En son eltim gelip gitmeyi kesti ama ben onu yapamam gibi bilmiyorum.. Ne yapmalıyım yanlış mı yapıyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin ♥️
Ben babamun bile hatalarini ukutamanis ona göre muamele eden insanim bende af yok unutmak yok kaynana kimmis ki onun yaptiklarini yaptigi bsy yokta dedikleri var ölsem de unitmicam
Bende bir kere soğudum eskisi gibi olamıyorum canım, çünkü yüzüne bakınca yaşadıklarımız aklıma geliyor, zaten göz teması bile kurmuyorum konuşurken kaynanamla o kadar olmusum
1,487,910 soru
24,322,623 cevap
345,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın