0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Ne düşünüyorsunuz.

Kızlar öncelikle şöyle anlatayım bir sayfada çekiliş için sayfa takibine aldığım dini yönden çok ozendigim bir sayfa bu bende işte evde bereket vs. İçin neler yapılır kuran tefsiri vs. Namaza başlamak için yapılan alışkanlık gibi gibi konularda dini sohbet mi desem eğitim mi ders mi ne derseniz öyle hikayeler paylaşmis gruba katılmak isteyen yazsn diye benimde çok hoşuma gitti açıkçası cezbetti bende Allah'ın izniyle namazıma hayatıma yön vereyim artık düzenli kilayim öğreneyim diye yazdım saatleri sonra msj gelmiş dm den IBAN yazmis ücreti yatırın gruba dahil edeyim diye kaldm açıkçası siz ne düşünüyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Paralı yapıyorlar canım hangi sayfa bu arada
-Reklam-
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Saçmalık bunun parası mı olurmuş bence inanmayin benim halamgilde bir gruba dahiller ama ne para aliyor grubun hocaları ne bir şey daha belirli yerlerde yemek hayri yapiyorlar toplanip onun icin bile para toplamiyorlar sevabina gidip dua okuyup yiyorlar iciyorlar yemegi olmayanlari yemege davet ediyorlar zikir cekiyorlar boyle şey mi olur ben inanmazdmm benim düşüncem bu yonde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 510 göst.
0 oy
8 cevap 223 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,187 puan) tarafından soruldu

410,782 soru

12,360,944 cevap

41,524 kullanıcı

Kategoriler

...