0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Instagramımda olup da görüsmedigim mesela universite zamanlarında gördugum ama şu an hicbir iletisimim olmayan kisileri takipten cıkmak istiyorum. O zamanlardaki yakın arkadaşlarımla iletisimim var ve takiplesmeye devam edecegim tabiki ama hicbir iletisimim kalmayan kisilerin sosyal medya paylaşımlarını özel günlerini görmek anlamsız geliyor ve aman banane deyip bıkıyorum ve takipci listemi bir düzenliycem. Sizde de oluyor mu böyle :)   

4 Cevaplar

0 oy
(1,735 puan) tarafından
Olur tabi. İnstgram ım yok Facebook kullanıyorum. Görüpte selamlaşmadığımız ne kadar kişi varsa sildim. Akraba falan da eklemem çok :) 
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Yooo ben de seviyorum hep üniversitesi yıllarımı hatırlıyorum hoşuma gidiyor :) sanki hala o zamanla arda bağ gibi :)
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Silmedim çünkü bi ara hiç görülmediğim insana ihtiyacım oldu arkadaşım ta ilkokuldandı doktor olmuş randevu ayarlaması için ricada bulundum ayarladı her yerde tanıdığın olunca işin hızlı ilerliyor eczacılar var mesela ilaç sormak için yazıyorum bi zararı olmayan insan dursun hatta yararları oluyor 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben genelde watsaptan paylaşım yaparım. Instagram a özel hayatımi pek atmm. Ben silsemde geri istek atıyorlar. kabul ediyorum geri. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 421 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde handehande5 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minily (402 puan) tarafından soruldu

410,771 soru

12,360,469 cevap

41,456 kullanıcı