Bir kaç gündür uygulamaya git çok yapıyorum konulara dikkat etmiyorum merak ettim buralar nasıl herkes nasıl som gündem ne bi sorayim dedim :) inşallah herkes iyidir..
Gündem akımı güccüklük resmin varsa akıma katıl canım :D onun dışı bildiğin gibi :D
İyiyim çok şükür sen nasılsın napiosn eşimi ise gondercem gitsin die bekliorum
Cok sukur iyiyiz canm sen nasilsin ❤ kucukluk resimlerini paylasiyo herkes :D
Ay bugün hiç iyi değilim anılarım depreşiyor tüylerim diken diken oluyor keyfim yok :/
Ben bugün iyi değilim kalktım hseyler yedim geri yattım ama uyuyamadım öyle uzanıyorum hasta fsalanda değilim nie böyleyim bilmiyorum
Ay ay kimler gelmiş kimler gelmiş hoşgelmiş ❣️❣️ Canım benim nasılsın
bugun esim izinli ama dsari ckamiyorz evde yemek yapyoz yiyoz smdlik iyi gbi ama skldm:))
Çok iyiyim şahsen 2 hafta önce 6 tüp kan aldılar araştırmak için şeker troid karaciğer araştırmak için baya kapsamlı oldu idrar falan bugün gittim çok güzel hersey dedi temiz çıktı hepsi çok korkuyordum çünkü şeker kolesterol falan çıkar die şükür hepsi temiz çıktı sadece ellerim uyusuyor die karpal tünel sendromu var dedi magnezyum ilacı birde eline sargı bezi sarılı olsun falan dedi ellerim çok uyusuyor onun dışında bişey yok çok şükür =)
1,492,620 soru
24,388,965 cevap
349,161 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın