0 oy
948 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum haftanın 6 günü çok güzel uyuyor ama eşimin izinli olduğu gün ne gündüz ne gece uyuyor eşim çok çok içten seviyor annem okudu nazar için 8 9 kere okuduğu halde gözleri sulamdı ama eşim okuyunca 1 kere okumada gözlerinden yaş geldi. Bizde nazari değen kişi okursa daha çok etki eder derler o yüzden gözü çabuk sulandı eşimin. Bunun nasıl önüne geçebilirim bilmiyorum :ermm:

12 Cevaplar

0 oy
(185 puan) tarafından
Esin bebeğinizin üstüne sürekli Felak nas sürelerini okusun. 
tarafından
Evet dün okudu sadece 1 kere okumada gözlerinden yaş geldi esnedi
(185 puan) tarafından
Anne babanın nazarı daha çok değer derler sürekli okusun bence
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Gecmen imkansiz canim maalesef bol bol okusun evladına

En cok anne babanin nazari drgermis
tarafından
Evet öyle oluyor maalesef annem eşim bende oluyorum
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Kocana sevdirme ☺️☺️☺️

maşallah deyip sevin bebişleri sürekli okuyun
tarafından
Öyle yapıyoruz sürekli ama eşim ne zaman izinleyse o zaman uyumuyo
0 oy
(667 puan) tarafından
Acaba benimde oglum bu yuzden mi uyumuyor cok icten seviyoruz ikimiz de bi de goruntulu kaynanami ariyor her gun o da cok seviyor.her gun.okumak lazim o zaman
tarafından
Aynen nazar çok etkili ya çocukda huzursuzluk yapıyor
0 oy
(466 puan) tarafından
Çok sevenin de nazari değer derlermiş felak nas okusun dilini dişlesin önce bizde öyle derler cnm. 
tarafından
Felak nas sürekli okuyoruz
0 oy
(460 puan) tarafından

Bizimkinin doğmasına çok var; ama benim eşim de aynı. Ne zaman iyi bir şey söylese akabinde başıma bir iş geliyor. :D maşallah dediğin 3 gün diyorum ben de ona.

tarafından
Aynen bizimki de aynı iş yerinden biri yeni telefon almış çok güzel abi nerden aldın demil 2 dk sonra tel masadan düşüp ekranı param parça olmuş
0 oy
tarafından
Benim eşimin de çok nazarı değiyor severken sürekli okuyor o yüzden 
tarafından
Bizimkide okuyacak mecbur bundan sonra
tarafından
Okusun canım nazar çok kötü benim çocuklar nazarlanınca o geceyi zor sabah ediyoruz valla ağla ağla artık tükeniyorlar
0 oy
(225 puan) tarafından
Kız ne kadar doğru bilmem ama deneyenler faydasını görmüş bizim bi hocadan duydum nazarı değen kişinin ismini kağıda yaz ve o kağıdı yak çok kişide duydum rabbim korusun yavruları ınşaallah sağlık sıhhat versin 
tarafından
Amin amin cümlesine inşallah
0 oy
(16,601 puan) tarafından
İlk nazar anne babanın nazaridir çabuk değer o yüzden sevmeden yada severken hep maşallah subhanAllah demek lazım 
tarafından
Çekiyoruz sürekli
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım anne ve babanın nazarı daha çok değermiş bol bol dua okusun
tarafından
Okuyor her çocuğa baktığınfa
0 oy
(650 puan) tarafından
Olur mu öyle? Eşinin kanı olduğu için daha tesirli oluyor. Böyle düşünün... Anne okuyunca da gözünden yaş gelir, aradaki kan bağı etkiliyor. Oğlun babası evdeyken onunla vakit geçirmek için kendini zorlardır. Diğer günler babasının olmadığının farkındadır. Benim yeğenim 3 aylıkken babasını seviyordu, cilve yapıyordu. 
tarafından
Bilemiyoeum hiç babası izin gününde dışarı çıksın uyur ama eşim eve gelsin uyansın bi daha uyumaz
(650 puan) tarafından
Babasına nazlanıyor anneciği
tarafından
Olabilir ama gece de hiç uyumuyor gözleri kıpkırmızı oluyor
(650 puan) tarafından
Babasının evde olmayacağını algilardır. Çocukların bilinci o dönemde boş beyinle algı açıklığı daha fazla oluyor.
tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

En çokta çocuklar uyurken nazar değer. Esin oğlun uyurken oğluna dalıp bakmasın yüzünü bir tülbentle kapat istersen. Uyuyan çocuk nazar olur:)

tarafından
Uyurken hiç bakmaz yüzüne aslında ama tülbent örterim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,039 göst.
21 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Melike - Aras (7,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
3 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 463 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,791 cevap

45,635 kullanıcı

Kategoriler

...