0 oy
430 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından
Kizalr ben 2kata oturuyorum benim üstündekileri kim tanimiyom ama hergun ses var yazık kocası dovuyo heralde kadın baş bas bagriyo yapma vurma diye küfür ediyo adam gecenin bı yarisi daha yeni bidah kavga Etiler bence  seslri beni. Evime duyuluyo çocuklarımı yeni yatırdım uyandialr o sese düşünün artik

11 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından
Polisi ara canım ihbar et. Kimliğimi gizli tutun desen  tutarlar 
(415 puan) tarafından
Bana mı  dedin ?
(2,372 puan) tarafından
Ayy adına bakmadan yazdim canim post sahibi sandjm
(415 puan) tarafından
Önemli değil bence adamın bir sopa dayağa ihtiyacı var keşke böyle eşlerine zulüm edenleri tutanak tutup bırakmak yerine güzel bir dovseler
(2,372 puan) tarafından
Keşke canım keşke elleri kırılsın her kim kadına çocuğa vuruyorsa
(90 puan) tarafından
Keşke valah a canım şimdi sesleri kesildi yönetici çıkmış sesten rahatisz oliyoalr diye
-Reklam-
0 oy
(10,544 puan) tarafından
Ara polisi şöyle bacım 
0 oy
(18,567 puan) tarafından
Hangi konuda.haksiz misin ? Rahatsız olmakta haklısın evet. Kim olsa rahatsız olur. Yüreği dayanmaz
(90 puan) tarafından
Aynen öyle canım beim burda yurugin sizliyo
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Polisi arasana neden bekliyorsun 
(90 puan) tarafından
Biyandan karışmak istemiyorum tanımıyorum ama yöneticimiz var binada ona mesaj attım yenice gidip konusacak
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Olay ne ki haksız mıyım diye sormuşsun anlamadım, sesten rahatsız olma kısmını sorduysan haklısın tabii ki
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kiz polisi arasana meeak etme kimligini gizli tutuyolar yazik gunah kadina 
0 oy
tarafından
Yazik ya üzüldüm kadına. Allah yardımcın olsun  vicdansız adam ne denir ki 
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Aynısı karşı dairemde vardı. Artık psikolojimi etkiliyordu. Kavga, çığlık sesleri. O şekilde uyanmak vs gerçekten çok korkuyordum ki normalde çıt kırıldım biri değilimdir ona rağmen etkileniyordum. Çok kez polisi aradım. Neyse ki defolup gittiler. Allah yardımcınız olsun. Polisi arayın her seferinde, kapılarına gitsinler belki duyulduklarini anlarlar 
(90 puan) tarafından
Çok dogrisin canım seslerinde çocuklarım korkor oldu artık ses duyudular biraz önce oğlum  içerde TV bakiyodu uuyacaktim tam ağlayarak yanıma geldi
0 oy
(32 puan) tarafından
Çok haklısın aynısı bizimde başımızda var ne polis çare ne uyarmak polis geldiğinde kadın iyiyim ben şikayetçi değilim dediğinde sadece komşularınızı rahatsız etmeyin diyebiliyorlar haklı olarak polislerde. Gecenin 2 sinde 3 de eşyalar havada uçuşuyor bağrışmaların haddi hesabı yok ve bunlar 1 yaşındaki çocuğunun yanında oluyor  ama sabah aşkımmmmmm diye bağırma sesi geliyor olan bizim çocukların korkması ve bizim sitres olmamız oluyor 
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Polisi ara gizli ihbar et canım. Kadın şikayetçi olmada bile en azından bak polis geliyor diue dikkat ederler. Yada belki kadin Cesaret bulup şikayet eder. Kadın şikayetçi olmasa bile sen her seste sikayet etki rahat huzur bulamasınlar öyle rahatca davranmasınlar. 
0 oy
tarafından
Bizim karşı komşuda öyle asla saat fark etmezler hep kavga gürültü alt komşuda hemen polisi arıyor bu sefer polis gidince alt komşuyla kavga ediyorlar biz kiracıyiz onlar ev sahibi çıkma olasiligida yok 7 24 kavga var binada gına geldi artik

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 585 göst.
13 Mart 2021 Aile kategorisinde Elifhanim0101 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,022 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melisyldrm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 722 göst.