Eşini en iyi sen tanırsın , telefonundan mesaj atacak kadar yakın arkadaşı var mı ? Bu kadar yakınlık kuran biri mıdır eşiniz ? Mesajı kim atmış ? Bunu öğrenin , tutarlı cevaplar verebiliyor mu ? Telefonu ortada gezen biri mıdır ? Bu soruların cevabını aldıktan sonra , mesela kim attı mesajı , Ahmet attı gibi bir isim telafuz ederse , anında o arkadaşını aratıp konus, aralarında ayarlama yapmalarına izin vermeden.Karsidaki kem kum ederse , zaten anlarsın.Ama sen diyorsun ki Facebook tan konuşulmuş , şimdi mantıklı düşünelim , ben biriyle facebbok tan konuşacak olsam , kendi telwfonumdan konuşurum neden başka birinin telefonundan yazayım ki ? Ha , eşinin takıntılı bir arkadaşı vardır , kız onu engellemistir , o da seninkinin telinden falan yazmıştır desem , yazan kişi yine izin alır , habersiz neden yazsin .. bu kadar tesadüf ve senaryo olur mu , sana denk gelir mi bilemedim .Valla bacım , onu adamakilli sıkıştır , anasından emdiği sütü burnundan getir derim , adam sana yalan uydurma zahmetine bile katlanmamis , ben yazmadım , diyebildigi şey bu , bana göre meali , ben bı b.k yedim ama yalan bulamıyorum.